Vakantieparken Nederland

Vind een uniek bungalowpark in het aanbod van vakantieparken in Nederland

Er zijn een hoop vakantieparken te vinden in Nederland. Maar hoe weet u nu waar u de ideale vakantie beleeft met het hele gezin? Dat doet u bij ’t Eekhoornnest in Soest, waar u overnacht in een luxe villa. Alle daar te huur staande woningen zijn particulier eigendom en worden buiten de verhuurperioden door de eigenaren zelf gebruikt. Dit geeft u als voordeel dat u tijdens de vakantie geniet van comfort en luxe.

Dé ideale plek om de omgeving te verkennen

Niet alleen de luxe en comfort maakt ons bungalowpark tegenover andere vakantieparken in Nederland een goede keuze, maar ook de prachtige omgeving is een echte trekpleister. U kunt vanuit ons vakantiepark de Utrechtse Heuvelrug te voet, met de fiets of met de auto ontdekken. Maar er zijn meer activiteiten die u kunt ondernemen. Door de centrale ligging van ons bungalowpark, zijn er veel toeristische uitstapjes goed te bereiken. Op rijafstand van maximaal een uur bevinden zich tal van grote steden, attracties en uitgestrekte natuurgebieden.

Activiteiten op en dichtbij ons vakantiepark

Hoewel de omgeving prachtig is, valt er ook genoeg te beleven op ons vakantiepark. De kinderen leven zich helemaal uit in de speeltuin met kabelbaan, terwijl u een potje tennis speelt met uw partner. In de zomervakantie is er entertainment voor de kinderen, maar u kunt ook heerlijk paardrijden in de weide naast het park. Voor jong en oud is het gegarandeerd genieten.

Geniet van een heerlijk verblijf

Voor een perfecte vakantie met uw partner of met uw gezin hoeft u Nederland helemaal niet uit. Kies uit het grote aanbod van vakantieparken in Nederland ons kleinschalige vakantiepark uit, waar u heerlijk overnacht midden in de natuur. Wilt u een reservering plaatsen? Dat doet u eenvoudig online. Stel gerust uw vragen door telefonisch te bellen naar +31 (0)35 60 95 411.


Bekijk onze accommodaties