mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Een van de beste vakantieparken van Nederland

Er zijn een hoop vakantieparken te vinden in Nederland. Vraagt u zich af in welke van deze parken in Nederland u de ideale vakantie beleeft met het hele gezin? Dat doet u bij ’t Eekhoornnest in Soest, waar u overnacht in een luxe villa. Alle daar te huur staande woningen zijn particulier eigendom en worden buiten de verhuurperioden door de eigenaren zelf gebruikt. Dit geeft u als voordeel dat u tijdens de vakantie geniet van comfort en luxe.
 

Bekijk onze aanbiedingen


Ontdek de omgeving van een van de beste vakantieparken van Nederland

Niet alleen de luxe en comfort maakt ons bungalowpark tegenover andere vakantieparken in Nederland een goede keuze, maar ook de prachtige omgeving is een echte trekpleister. U kunt vanuit ons vakantiepark de Utrechtse Heuvelrug te voet, met de fiets of met de auto ontdekken. Bovendien zijn er nog veel meer activiteiten die u kunt ondernemen. Door de centrale ligging van ons bungalowpark ten opzichte van andere parken in Nederland, zijn er veel toeristische uitstapjes goed te bereiken tijdens uw vakantie. Op rijafstand van maximaal een uur bevinden zich tal van grote steden, attracties en uitgestrekte natuurgebieden.

Activiteiten op en dicht bij ons vakantiepark

Hoewel de omgeving prachtig is, valt er ook genoeg te beleven op ons vakantiepark. De kinderen leven zich helemaal uit in de speeltuin met kabelbaan, terwijl u een potje tennis speelt met uw partner. In de zomervakantie is er entertainment voor de kinderen, maar u kunt ook heerlijk paardrijden in de weide naast het park. Voor jong en oud is het gegarandeerd genieten tijdens uw vakantie in een van de beste parken van Nederland.

Geniet van een heerlijk verblijf

Voor een perfecte vakantie met uw partner of met uw gezin in een van de vele parken hoeft u Nederland helemaal niet uit. Kies uit het grote aanbod van vakantieparken in Nederland voor ons kleinschalige bungalowpark en overnacht in de buurt van het dierenpark van Amersfoort. Wilt u een reservering plaatsen? Dat doet u eenvoudig online. Stel gerust uw vragen door te bellen naar +31 (0)35 60 95 411.