mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Vakantiepark aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug

Wilt u graag een weekend weg naar een vakantiepark aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug? Bekijk dan de verschillende accommodaties van bungalowpark ’t Eekhoornnest in Soest. Ons vakantiepark ligt in het midden van Nederland en is omgeven door prachtige natuur. U kunt niet alleen origineel overnachten in een bungalow op ons vakantiepark, maar ook de Utrechtse Heuvelrug verkennen met de fiets of te voet. Zo geniet u optimaal van uw weekend weg aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug.

Kom origineel overnachten op ons vakantiepark aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug

U kunt er natuurlijk voor kiezen om naar het buitenland op vakantie te gaan, maar ook in Nederland is veel te ontdekken. Bij ons vakantiepark aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug kunt u niet alleen origineel overnachten in een bungalow tijdens uw weekend weg, maar ook genieten van de natuur of de omringende steden ontdekken. Met de auto bent u zo in Amersfoort of de Randstad. Wilt u liever uw vakantie in Soest op het park zelf besteden? Ook dan hebben we diverse opties voor u! Zo organiseren we verschillende activiteiten voor jong en oud, en beschikken we onder andere over een tennisbaan, sportveld en speeltuin. Voor ieder wat wils dus als u een weekend weg gaat naar ons vakantiepark aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug.

Een luxe vakantiewoning die van alle gemakken is voorzien

Als u origineel wilt overnachten aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, is het huren van een bungalow bij ons vakantiepark een goed idee. Deze luxe vakantiebungalows zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikt u over een vaatwasser, vloerverwarming en natuurlijk gratis wifi op het hele park. Dat is nog eens lekker thuiskomen in uw bungalow na een heerlijke dag op verkenning op de Utrechtse Heuvelrug.

Boek direct uw weekendje weg

Als u overtuigd bent van de luxe van ons vakantiepark aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, kunt u direct online of last minute een bungalow boeken voor uw weekend weg. Wij verwelkomen u graag. Heeft u nog vragen voor ons voordat u origineel komt overnachten in een bungalow nabij de Utrechtse Heuvelrug? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij bieden. Neem contact met ons op via +31 (0)35 60 95 411 voor meer informatie.