mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Zorgeloos genieten in een luxe vakantiebungalow in Soest

U heeft het hele jaar regelmatig geld opzij gezet voor een luxe vakantiebungalow, dus als het eenmaal vakantie is, verwacht u dat u met die opgespaarde euro’s ook echt waar voor uw geld krijgt. Wanneer u kiest voor een luxe vakantiebungalow van bungalowpark ’t Eekhoornnest in Soest, is dat eigenlijk wel het laatste waar u zich zorgen over hoeft te maken. We staan onder de luxe bungalowparken in Nederland breed bekend als een vakantiebestemming waar het verblijf als uiterst aangenaam wordt ervaren.

Een luxe vakantiebungalow van ons park in Soest wordt hoog gewaardeerd

De hoge score die voormalige gasten ons op de vakantievergelijkingssite Zoover geven, spreekt wat dat betreft eigenlijk voor zich. We worden geroemd om onze luxe vakantiehuizen en de gezelligheid die we zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant uitstralen. Wat onze gasten ook erg weten te waarderen, zijn de rust en ruimte die de bosrijke omgeving rondom hun luxe vakantiebungalow hen biedt. Daarnaast zijn gezinnen zeer content met het vermaak wat we onze jonge parkbezoekers tijdens de zomermaanden aan kunnen bieden.

Boek een vakantiebungalow en ben van alle gemakken voorzien

Voor wat betreft het comfortniveau biedt elke luxe vakantiebungalow op ons terrein aanmerkelijk meer dan wat u in een doorsnee bungalowpark gewend bent. Onze luxe vakantiewoningen nabij de Utrechtse Heuvelrug zijn in de meeste gevallen voorzien van een vaatwasmachine. Daarnaast hebben tal van bungalows vloerverwarming. Dat u op elke plek in het bungalowpark toegang kunt krijgen tot ons wifinetwerk, vinden we in de huidige moderne tijd eigenlijk een vanzelfsprekendheid. Heeft u nog vragen over onze vakantiehuizen die te huur staan? Neem contact met ons op via +31 (0)35 60 95 411.
 


 

Bekijk onze accommodaties