Vakantiehuis te huur

Op bungalowpark ’t Eekhoornnest vindt u het vakantiehuis te huur waar u de perfecte vakantie beleeft met het hele gezin. De vakantie in Nederland doorbrengen is een uitstekende keuze, waar u met het hele gezin een prachtige tijd beleeft. Voor groepen van 2 tot 10 personen hebben wij de perfecte vakantiewoning te huur.

Bekijk onze aanbiedingen

Een volledig ingericht vakantiehuis te huur

Op ons kleinschalige park in Soest bieden wij u volledig ingerichte vakantiehuisjes, appartementen, bungalows en woningen aan. Zeker weten dat er in het aanbod dat wij te huur hebben, de ideale vakantiewoning voor u tussen staat. Onze vakantiewoningen hebben een houten constructie zodat ze prachtig in het natuurlijke landschap passen. Dat natuurlijke landschap is er zeker, want u overnacht in ons park op een locatie gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug.

Vakantiewoning op een prachtige én gunstige locatie te huur

Naast een prachtige locatie, bieden wij u ook een vakantiehuis te huur aan dat op een gunstige locatie gelegen is. U vindt ons vakantiepark in Soest, midden in het land. Dit maakt het een ideale locatie om niet alleen de nabije omgeving te ontdekken, maar ook om andere toeristische uitstapjes te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van steden en attracties. Verveling komt zeker niet voor.

Boek de woning van uw keuze

In ons aanbod vindt u de perfecte vakantiewoning te huur, waar u de ideale vakantie beleeft. Ervaar het échte vakantiegevoel met uw hele gezin en kom heerlijk tot rust. U boekt eenvoudig online de woning van uw keuze. Als u graag meer informatie wilt ontvangen over een vakantiehuis dat wij te huur hebben, staan wij u graag te woord. Bel hiervoor naar +31 (0)35 60 95 411.