Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Vakantiehuis te huur

  • Gelegen op een prachtige locatie
  • Veel activiteiten op en rondom het park

Op bungalowpark ’t Eekhoornnest vindt u het vakantiehuis te huur waar u de perfecte vakantie beleeft met uw hele gezin. De vakantie in Nederland doorbrengen is een uitstekende keuze, waar u met het hele gezin een prachtige tijd beleeft. Voor groepen van 2-10 personen hebben wij de perfecte vakantiewoning te huur.

Bekijk onze aanbiedingen

Volledig ingerichte vakantiehuis te huur

Op ons kleinschalige park in Soest bieden wij u volledig ingerichte vakantiehuisjes, appartementen, bungalows en woningen aan. Zeker weten dat er in het aanbod dat wij te huur hebben, de ideale vakantiewoning voor u tussen staat. Onze vakantiewoningen hebben een houten constructie zodat ze prachtig in het natuurlijke landschap passen. Dat natuurlijke landschap is er zeker, want u overnacht in ons park op een locatie gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug.

Vakantiewoning op een prachtige én gunstige locatie te huur

Naast een prachtige locatie, bieden wij u ook een vakantiehuis te huur aan dat op een gunstige locatie gelegen is. U vindt ons vakantiepark in Soest, midden in het land. Dit maakt het een ideale locatie om niet alleen de nabije omgeving te ontdekken, maar om ook andere toeristische uitstapjes te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van steden en attracties. Verveling komt zeker niet voor.

Boek de woning van uw keuze

In ons aanbod vindt u de perfecte vakantiewoning te huur, waar u de ideale vakantie beleeft. Ervaar het échte vakantiegevoel met uw hele gezin en kom heerlijk tot rust. U boekt eenvoudig online de woning van uw keuze. Als u graag meer informatie wilt ontvangen over een vakantiehuis dat wij te huur hebben, staan wij u graag te woord wanneer u belt naar +31 (0)35 60 95 411.

Ook interessant

vakantiehuisje | vakantiewoningen nederland | bungalowparken in nederland