\
Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Bekijk onze accommodaties

Op ons kleinschalige vakantiepark in Soest, middenin de prachtige bossen en direct grenzend aan de unieke Soester duinvlaktes, hebben wij voor u volledig ingerichte vakantiehuisjes, bungalows, appartementen en woningen voor 2 tot 10 personen. Ook de van steen gebouwde accommodaties hebben een houten ommanteling zodat ook deze prachtig in dit natuur landschap passen. De massieve balken bungalows komen uit zowel Canada als Noord Europa. De meeste accommodaties zijn uitgerust met o.a. vloerverwarming, vaatwasser en uiteraard WIFI. 85% van de accommodaties hebben tevens een wasmachine.
In enkele van onze bungalows/appartementen is een huisdier toegestaan (max. 1). Roken is streng verboden in de bungalows/appartementen (reinigingskosten worden hiervoor in rekening gebracht).
Omdat we het park autoluw willen behouden is er per huisje 1 auto welke dicht bij het huisje geparkeerd kan worden (bij bungalows voor meer als 8 personen zijn er 2 parkeerplaatsen). Om door de slagboom heen te kunnen dient u voor of bij aankomst de kenteken(s) door te geven zodat deze automatisch open zal altijd door kunt rijden. De overige auto's kunnen voor de slagboom op de parkeerplaats parkeren bij de twee witte Allure park vlaggen.