mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Informatie over een tijdelijke woonruimte

Heeft u een comfortabele bungalow als tijdelijke woonruimte in Soest nodig? Dan bent u bij Bungalowpark 't Eekhoornnest aan het juiste adres. Wij bieden voor een verblijf langer dan 4 weken een speciale lang verblijf korting. Tijdelijke woonruimte kan tot een maximum van 6 maanden. 't Eekhoornnest doet niet aan verkoop van woningen en biedt geen mogelijkheid om caravans en/of tiny houses te plaatsen.
Indien u interesse heeft in tijdelijk verblijf willen we vragen om langs te komen voor meer informatie en prijzen.

Tijdelijke woonruimte in Soest (tegen de rand van Amersfoort)
Soms heeft u als particulier tijdelijk andere woonruimte nodig. Dit kan zijn omdat u uw woning heeft verkocht en u nog geen nieuwe woning heeft gevonden, omdat uw huis grondig wordt verbouwd of vanwege privéomstandigheden. U kunt bij ons niet alleen voor een weekend een huisje huren, maar ook voor een langere tijd. Vele parken weigeren accomodaties te verhuren aan gasten met een huisdier. Wij willen dit graag nog mogelijk maken voor gasten met 1 hond. Mocht u in bezit zijn van een hond dan bieden wij deze optie aan in onze types "Ottawa" 4 pers. en "Dakota" 6 pers. Ook als het gaat om onderdak voor uw werknemers of expats die een project ver van huis hebben, kunt u bij ons terecht.

 

Services en faciliteiten bij tijdelijke woonruimte 
Wanneer u tijdelijke woonruimte bij 't Eekhoornnest huurt, geniet u niet alleen van het comfort van één van onze vakantiewoningen, want tijdelijk wonen in een recreatiewoning heeft vele andere voordelen. U kunt, bijvoorbeeld na een lange dag werken ook genieten van de faciliteiten op het park, denk hierbij aan een sauna, tennisbaan of tafel tennis tafel en voor de kleine kinderen een speeltuin. Daarnaast loopt u zo de Soester zandverstuivingen in en bent u binnen 15 minuten fietsen in het historische centrum van Amersfoort. Verder bieden wij u een aantal services aan om uw verblijf nog comfortabeler te maken. U bepaalt zelf of u gebruik wilt maken van services zoals bedlinnen- en handdoekenpakket, tussentijdse schoonmaak en broodjesservice. Ook staat onze technische dienst paraat bij eventuele mankementen.

 

Verschillende niveaus van comfort voor uw tijdelijke woonruimte
U merkt zelf al snel dat u degene bent die bepaalt hoeveel comfort uw tijdelijke woonruimte in Soest en omgeving heeft. Tijdelijk huren op een vakantiepark als 't Eekhoornnest heeft als voordeel dat u een keuze heeft hoe luxe het tijdelijk wonen op een vakantiepark wordt. U heeft de keuze uit verschillende huisjes variërend van vrij basic woningen tot luxere vakantiehuisjes. Alle woningen in ons aanbod zijn volledig gemeubileerd en gestoffeerd, ongeacht of het een eenvoudige of luxe vakantiewoning is.
 
Onze lang verblijf accommodaties:
Wachttijden en opzegtermijnen voor tijdelijke woonruimte 
Wij vinden het erg belangrijk om altijd voor u klaar te staan. Dit ziet u niet alleen terug in de service die wij u bieden, maar ook in de wachttijden voor een tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark. Vaak is er haast geboden bij het vinden van tijdelijke woonruimte. Wij snappen dit als geen ander. Daarom zijn er bij ons praktisch geen wachttijden. Doorgaans kunt u dezelfde dag al bij ons terecht. Omdat tijdelijke woonruimte ook echt een tijdelijke oplossing is, zit u bij ons niet vast aan erg langlopende contracten. Wij bieden u een flexibele einddatum met een opzegtermijn van maximaal 4 weken.

 
Voordelen van een tijdelijke woonruimte
Bent u in de situatie gekomen waarin u moet kiezen voor het tijdelijk wonen op een vakantiepark? Dan hebben we al een aantal voordelen opgenoemd van het huren van een vakantiewoning via 't Eekhoornnest. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen. Zo zijn de tarieven van een tijdelijke woning via ons veel gunstiger dan het huren van een woning op de reguliere woningmarkt of het boeken van een hotelkamer. In de huurprijs van een vakantiewoning is OZB, brandverzekering, WIFI en kabel-tv inbegrepen. U heeft bij ons alles binnen handbereik, natuur, winkels en scholen zijn bijzonder dichtbij gelegen. Ons park is zeer gemakkelijk te bereiken, ook door middel van openbaar vervoer. De bus rijdt 2 x per uur van en naar het centraal station van Soest of Amersfoort. Wij vragen niet meer dan 2 weken huur als borg voor de woning. Laat u na de huurperiode de woning in nette staat achter, dan krijgt u natuurlijk de borg weer terug.