mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Voor jong en ouder zijn er op en nabij het park diverse faciliteiten beschikbaar.
Als u zeker wilt zijn dat u gebruik kunt maken van deze faciliteiten is het verstandig om deze van tevoren bij ons te reserveren. 
Privé Kelo sauna
De Finse Kelo sauna is gelegen op een serene plek aan de duinrand en is te huur in privé setting. Geniet naderhand van een verfrissend drankje en een spectaculair uitzicht over de Soester duinen.
 
La Cantina
Buenvenidos a nuestra hacienda! La Cantina is in Mexicaanse stijl ingericht en in het zomerseizoen de thuisbasis van ons animatieprogramma en tevens op bepaalde tijden geopend voor een drankje.
Fietsverhuur
Via de receptie zijn huurfietsen te reserveren. Het aantal beschikbare fietsen is beperkt dus het is verstandig om van tevoren uw fiets(en) te reserveren.
Animatie programma
In het zomerseizoen is er veel vertier voor de kinderen. Er is ieder jaar een georganiseerd kinderprogramma voor kinderen tot 15 jaar.
Speeltuinen
De kinderen hoeven zich absoluut niet te vervelen want ons park beschikt over 2 superleuke speeltuinen! 
Tafeltennis
Er is toch bijna niks leukers dan een potje tafeltennis? De tafeltennistafel staat naast de kantine. Tafeltennisballetjes zijn bij de receptie verkrijgbaar voor € 0,50. 

 
Tennisbaan
Zin in een potje tennis? De tennisbaan is gratis te gebruiken als gast van 't Eekhoornnest.
Geen rackets? Geen zorgen, u kunt bij de receptie een tennistas huren met een inhoud van 4 rackets en 6 tennisballen.
Sportveld
Het sportveld, achterin het park gelegen tegen de bosrand, beschikt over 2 voetbaldoelen. Hier wordt al jaren fanatiek gevoetbald. In het hoogseizoen worden hier ook de zomeractiviteiten voor de kids gehouden.
Parkeergelegenheid
Elke woning heeft een eigen parkeerplaats dichtbij of bij het huisje. Extra auto's kunnen parkeren bij parkeerplaats de Boomgaard. Het is ook mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van de parkeergarage.