mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Ontdek de schitterende omgeving te voet of op de fiets

De prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug ontdekken? Dan zijn er enkele startpunten van wandelpaden mogelijk vanaf het park. Diverse restaurants en highlights van onze directe omgeving zoals Dierenpark Amersfoort, Kaasboerderij de Staelenhoef, de Paardenkamp, Museum Gagelgat, SuperFun, Militair Museum Soesterberg en ook het middeleeuwse centrum van Amersfoort zijn snel en gemakkelijk te bereiken.

Download de Komoot app op uw mobiele telefoon. Vanuit deze app kunt u 't Eekhoornnest als startpunt opgeven en bijvoorbeeld naar Lage Vuursche fietsen, wandelen of mountainbiken. Let op: wanneer u wilt mountainbiken heeft u een vignet nodig! 

Direct achter het park start de oranje paaltjes route. Deze start vanaf het sportveld en brengt u over landgoed "De Groene Duinen". Hier ziet u de rododendrons die door de bekende schilder Maurits Esscher zijn geplant en waar hij een schilderhutje had. Onderweg wordt u toegezongen door de vogels en is de kans groot dat u één of meerdere eekhoorns, konijnen en/of reëen tegenkomt. Achter ons landgoed is er sindskort ook een dassenburcht ontdekt.
De wandelroutes rondom 't Eekhoornnest bieden de mogelijkheid om te genieten van de natuur en nieuwe plekken te ontdekken, allemaal op hun eigen tempo.

Kijk voor meer wandel- en fietsroutes op de volgende website: Wandelen en fietsen op de Heuvelrug
 

Activiteiten
Bekijk hier de Activiteiten in de buurt
In en rondom Soest
Ontdek de omgeving van Soest