mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Lekker ontspannen op Bungalowpark 't Eekhoornnest

Bungalowpark 't Eekhoornnest is een familie-gerund park dat centraal gelegen is in het hart van Nederland - de poort naar de Soesterduinen. Ware ontspanning begint natuurlijk middenin in de prachtige natuur rondom ons park en daarnaast hebben wij ook een aantal accommodaties met privé sauna. Ook vindt u bij ons een afzonderlijke Finse Kelo sauna, gelegen op een bijzondere plek in het bos, grenzend aan de duinrand. Na een heerlijk saunabezoek afgesloten met een koude douche, kunt u lekker bijkomen op ons terras voor een verfrissend drankje en een spectaculair uitzicht over de Soester-duinen. Dus of u nu een liefhebber bent van rust, de Nederlandse cultuur wilt proeven of wat quality time wilt met uw dierbaren: onze prachtige accommodaties zijn de perfecte keuze voor een ontspannen verblijf!

Voordelen van een rondje sauna
Een sauna biedt naast een moment van rust ook gezondheidsvoordelen, zoals een verbeterde bloedcirculatie en stressvermindering. U kunt even helemaal loskomen van uw dagelijkse beslommeringen en uw "accu" weer even herladen. Onze prachtige accommodaties, waarvan sommige met zonnige tuin, zijn perfect geïntegreerd in de natuurlijke omgeving en versterken op die manier de verbinding tussen mens en natuur. Kortom, een rondje sauna is heel goed voor lichaam en geest.
 

Duurzaamheid en comfort

Bij 't Eekhoornnest streven we naar duurzaamheid om een heerlijke vakantie-ervaring te bieden in alle comfort, maar met respect voor de prachtige natuur op en rondom ons park.
 

Veelgestelde vragen over wellness vakantiewoningen bij 't Eekhoornnest

't Eekhoornnest wilt uw verblijf graag zo aangenaam en zorgeloos mogelijk maken. Hieronder vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen over de wellness vakantiewoningen en -faciliteiten op ons park. Bel ons gerust als uw vraag er niet bij staat. Wij staan u graag te woord!

Wat voor soort wellness faciliteiten kan ik verwachten in jullie vakantiewoningen?

Antwoord: Een aantal van onze vakantiewoningen is uitgerust met privé sauna voor een extra ontspannen verblijf in de prachtige groene omgeving op en rondom ons park. Verder hebben wij op een aparte plek aan de rand van het park een Finse Kelo sauna die u volledig kunt afhuren.

Is 't Eekhoornnest geschikt voor gasten van alle leeftijden?

Antwoord: Absoluut. Ons vakantiepark is ontworpen voor gasten van alle leeftijden, van gezinnen met jonge kinderen tot en met senioren. Onze bungalows zijn goed toegankelijk en comfortabel en gebruiksvriendelijk - voor elke leeftijdsgroep.

Hoe duurzaam zijn jullie huizen met privé sauna ?

Antwoord: Duurzaamheid is een van de kernwaarden van 't Eekhoornnest. Daarom maken wij zo veel mogelijk gebruik van groene energie. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren terwijl we toch een luxe en comfortabele vakantie-ervaring bieden.

Kan ik de wellness faciliteiten privé gebruiken?

Antwoord: De afzonderlijke Finse sauna kunt u afhuren en de privé sauna's bij de huizen zijn uitsluitend toegankelijk voor degenen die de huizen hebben gehuurd.

Wat maakt 't Eekhoornnest uniek ten opzichte van andere vakantieparken?

Antwoord: 't Eekhoornnest onderscheidt zich door zijn kleinschaligheid, familiebeheer en unieke ligging in een bosrijke omgeving aan de zandverstuivingen nabij de Utrechtse Heuvelrug. Elk van onze vakantiehuizen heeft een eigen karakter, wat bijdraagt aan een unieke en onderscheidende vakantie-ervaring. Daarnaast is ons park de perfecte uitvalsbasis voor een groot aantal culturele en historische attracties, zoals Amersfoort met zijn historische binnenstad.
Met deze vragen en antwoorden hopen wij u een duidelijk beeld te hebben gegeven van wat u kunt verwachten tijdens een verblijf bij 't Eekhoornnest als het gaat om wellness faciliteiten. Ons park, dat omringd is door prachtige natuur, is een aantrekkelijke optie voor wellness-liefhebbers, die bij ons verzekerd zijn van een zeer ontspannen verblijf.