Grote vakantiehuizen in Nederland

Een heerlijke vakantie met het hele gezin beleeft u in een van de grote en zeer luxe vakantiehuizen van bungalowpark ’t Eekhoornnest in Soest, in het centrum van Nederland. Op ons kleinschalige vakantiepark in het midden van Nederland bieden wij u volledig ingerichte vakantiehuisjes, appartementen, bungalows en zelfs grote en zeer luxe vakantiehuizen voortwee tot tien personen aan.

 

Bekijk onze aanbiedingen


Zeer luxe en grote vakantiehuizen op een prachtige locatie in Nederland

Ons vakantiepark nabij Utrecht is gelegen op een fantastische locatie, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Geniet van alles wat de natuur u te bieden heeft. Houdt u ook van de drukte van de steden of vindt u het heerlijk om eropuit te gaan? Dan bent u op ons vakantiepark ook op de juiste plek. U overnacht in het midden van het land, op een ideale locatie, met de mogelijkheid om verschillende steden te ontdekken.

Diverse activiteiten om aan deel te nemen

Op en rondom ons recreatiepark is er voldoende te beleven. Zo vindt u op ons vakantiepark in het midden van Nederland, naast de zeer luxe en grote vakantiehuizen, ook een speeltuin, tennisbaan, jeu de boules baan, een sportveld en meer. Ook in de nabije omgeving vindt u leuke activiteiten, die u te voet of met een van onze huurfietsen eenvoudig bereikt.

Kom overnachten in een van onze vakantiehuizen

Wilt u het ultieme vakantiegevoel ervaren? Wacht dan niet langer en boek de vakantiewoning die helemaal aan uw wensen voldoet. Dit doet u eenvoudig online. Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u nog vragen over onze grote en zeer luxe vakantiehuizen nabij Soest? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35 60 95 411.