mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Bezoek ons bungalowpark nabij Utrecht

Kom naar bungalowpark ’t Eekhoornnest nabij Utrecht en ontdek het vakantiegevoel in eigen land. In ons recreatiepark ontdekt u de leukste toeristische mogelijkheden binnen de provincie Utrecht. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw vakantiewoning de Utrechtse Heuvelrug bezoeken. Dit uitgestrekte natuurgebied is zeer geschikt voor lange wandel- en fietstochten.

Krijg een waar vakantiegevoel in ons bungalowpark in regio Utrecht

Als u zoekt naar een luxe bungalowpark in Nederland, komt u vrijwel zeker in de provincie Utrecht uit. In Soest bevindt zich namelijk ’t Eekhoornnest, een kleinschalig park wat vooral bekend staat om de luxe accommodaties die er gehuurd kunnen worden. De woningen zijn stuk voor stuk voorzien van comfort, zoals een vaatwasser, vloerverwarming en natuurlijk wifi. U begrijpt zelf wel waarom vakantiegangers massaal voor ons luxe recreatiepark in de buurt van Utrecht kiezen.

Alles binnen handbereik dankzij de centrale ligging van het vakantiepark

Ons recreatiepark in Soest, provincie Utrecht is zeer aantrekkelijk door de centrale ligging in het land. Met de auto kunt u binnen een reistijd van amper een uur alle steden van de Randstad bezoeken, terwijl in oostelijke richting onder meer de natuur van de Veluwe op u wacht. Bezoek daarnaast met uw kinderen verschillende attractieparken, ga lekker zwemmen of zorg dat uw kinderen zich met slecht weer kunnen uitleven in een indoor speelparadijs.

Zeker zijn van een vakantieadres? Boek dan vandaag nog bij ons recreatiepark in Utrecht!

Boek vandaag nog een van onze luxe vakantiewoningen en kom met 2 tot 10 personen genieten van de natuurrijke omgeving. In ons bungalowpark in Utrecht kunt u helemaal tot rust komen. Heeft u meer informatie nodig of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door te bellen naar +31 (0)35 60 95 411.