Geniet van pure luxe in een bungalow in Nederland

Wanneer u op zoek bent naar een luxe bungalow in Nederland, is de kans groot dat u uitkomt bij bungalowpark ’t Eekhoornnest. Ontdek de verborgen schatten van ons eigen land en ga op avontuur! Waarschijnlijk bent u in de loop der jaren al naar verschillende buitenlandse bestemmingen gereisd om daar te genieten van een welverdiende vakantie. Maar Nederland heeft natuurlijk ook heel veel fraais te bieden. Vandaar dat er tegenwoordig steeds vaker wordt gekozen om Nederland te ontdekken vanuit luxe bungalowparken. Een van die luxe bungalowparken in Nederland is ’t Eekhoornnest in Soest.

Huur een luxe bungalow en beleef Nederland op zijn mooist

Vraagt u zich af wat het voordeel is van ons luxe bungalowpark in Nederland? Een van de belangrijkste voordelen is dat u ons land van veel verschillende kanten kunt bekijken, zonder dat u daar ver voor hoeft te reizen. Soest ligt per slot van rekening lekker centraal. Daardoor heeft u onder andere toegang tot tal van uitgestrekte natuurgebieden in de omgeving. Bovendien zijn ook steden zoals Utrecht, Amersfoort en Amsterdam in de buurt. Daar waar andere luxe bungalowparken Nederland slechts deels aan u kunnen laten zien, omdat ze zich bijvoorbeeld in het uiterste zuiden van het land bevinden, biedt ons bungalowpark de mogelijkheid om het hele land te ontdekken.
 

Bekijk onze aanbiedingen

Nederland bezichtigen vanuit een van de beste luxe bungalowparken

Als u vanuit een luxe bungalow Nederland in al haar verschillende facetten wilt gaan verkennen, is ’t Eekhoornnest een perfecte keuze. Niet alleen voor wat betreft de centrale locatie waar u dan tijdens uw vakantie verblijft, maar ook vanwege de fraaie en comfortabele particuliere vakantiehuizen die u op het park huurt. Zo geniet u van luxe, maar is er tegelijkertijd ook genoeg te beleven in ons bungalowpark in Nederland.

Bij ons luxe bungalowpark is er plaats voor iedereen

Ons luxe bungalowpark ligt in een prachtige bosrijke omgeving in Nederland en beschikt over een bungalow voor alleenstaanden, gezinnen en zelfs voor grotere gezelschappen. Uiteraard verwacht u dat een verblijf in een van de luxe bungalowparken in Nederland meer kan bieden dan de reguliere parken waar u een huisje kunt huren. Wat dat betreft zal ’t Eekhoornnest u aangenaam verrassen. Dit is namelijk een van die vakantieparken die dankzij de kleinschaligheid een zeer persoonlijk karakter heeft. U bent bij ons geen nummer, maar een zeer gewaardeerde gast.
 

Boek vandaag nog een bungalow die van alle gemakken voorzien is

Wacht niet langer en boek vandaag nog uw favoriete bungalow op ons vakantiepark in Nederland. Kom met groepen van 2 tot 10 personen bij ons langs en geniet van faciliteiten zoals vloerverwarming, een vaatwasser en wifi. Wees er zeker van dat uw vakantie onvergetelijk wordt en leg uw verblijf vast. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35 60 95 411.