mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Particuliere vakantiehuizen

Particuliere vakantiehuizen zijn er in allerlei soorten en maten in heel Nederland. Maar hoe kiest u uit dit grote aanbod nu de geschikte vakantiewoning, die voldoet aan uw wensen van luxe en comfort? Deze luxe en comfort vindt u gegarandeerd bij ’t Eekhoornnest in Soest. Ons bungalowpark bestaat uit luxe particulieren vakantiehuizen in een prachtige groene omgeving. U geniet van de fraaie ligging in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug terwijl u volledig in de watten gelegd wordt.


Bekijk onze aanbiedingen


Geniet van een prachtige omgeving in een van de particuliere vakantiehuizen

Onze particuliere vakantiehuizen zijn niet alleen gelegen in een fraaie omgeving, maar ook op een gunstige plek in het land. Een ideale locatie om eropuit te gaan in Nederland. Gaat u graag de prachtige natuur van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug bezoeken? Of zoekt u liever de drukte op in de Randstad? Wat uw wensen ook zijn voor uw vakantie nabij Spakenburg, vanuit onze particuliere vakantiehuizen is de stad en de natuur goed te bereiken.

Plaats uw reservering online

Wilt u een heerlijke vakantie vieren op een toplocatie nabij Soest? Dat lukt gegarandeerd wanneer u een van onze luxe vakantiewoningen boekt. Reserveer uw accommodatie eenvoudig online. Als u eerst graag meer informatie wilt over de mogelijkheden en de activiteiten, vertellen wij u er graag meer over wanneer u belt naar +31 (0)35 60 95 411.