mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Vakantie aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug

De perfecte vakantie beleeft u in een vakantiewoning in bungalowpark ’t Eekhoornnest, gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Op dit kleinschalige bungalowpark vindt u verschillende vakantiehuisjes, bungalows, appartementen en woningen voor groepen van twee tot tien personen. Kies voor een vakantiehuis van ons bungalowpark en geniet van een heerlijke natuurvakantie in de Utrechtse Heuvelrug door direct een huisje te huren. U bent verzekerd van een onvergetelijke vakantie.

Een huisje huren tijdens uw vakantie in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug

Wanneer u kiest voor een vakantiewoning in ons kleinschalige en rustige bungalowpark aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, maakt u een kindvriendelijke keuze. Ons park is namelijk autovrij en er is voldoende te beleven voor jong én oud. Uw kinderen kunnen hun energie kwijt in de speeltuin met kabelbaan en zelf kunt u een potje tennissen op onze sportvelden. Ontdek tijdens uw vakantie in een vakantiehuis de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, te voet of met een huurfiets van ons vakantiepark. Het is helemaal aan u, het is tenslotte vakantie.

Gelegen op een gunstige locatie

Wat een vakantie in een vakantiehuis op ons bungalowpark ten opzichte van andere parken een goede keuze maakt, is de centrale ligging in Nederland, in de Utrechtse Heuvelrug. Vanuit Soest is alles relatief eenvoudig te bereiken. Ontdek bijvoorbeeld steden die u nog niet kent, zoals Amersfoort, of bezoek de drukbezochte Randstad voor wat meer activiteiten.

Een natuurlijke omgeving in het midden van het land

In ons bungalowpark in de Utrechtse Heuvelrug kunt u een heerlijke natuurvakantie beleven door een huisje te huren. Overnacht in een van onze luxe vakantiewoningen. De omgeving rondom de Utrechtse Heuvelrug is prachtig om te bezoeken tijdens uw natuurvakantie in een vakantiewoning van ons bungalowpark, zowel te voet als fietsend. Bovendien heeft u ook nog het voordeel van een luxe accommodatie zodra u terugkomt van een lange wandeling of fietstocht. Onze bungalows en vakantiehuisjes beschikken over de beste faciliteiten om u van alle gemakken te voorzien.

Kom een huisje huren bij ons in de Utrechtse Heuvelrug

Wilt u een van onze vakantiehuisjes boeken? Dat doet u eenvoudig via onze website. Bekijk al onze beschikbare accommodaties en boek direct een vakantiewoning voor een ideale natuurvakantie in de bossen van Soest, op de Utrechtse Heuvelrug. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze accommodaties? Wij vertellen u er alles over wanneer u belt naar +31 (0)35 60 95 411.