mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Overnachting nabij het dierenpark in Amersfoort

Voor een bijzondere overnachting in de buurt van het dierenpark van Amersfoort, komt u langs bij bungalowpark ’t Eekhoornnest in Soest. Ons vakantiepark ligt centraal in Nederland, op een paar minuten rijden van Amersfoort. Ook de Randstad en de Utrechtse Heuvelrug liggen dichtbij, waardoor u altijd wel een activiteit vindt naar uw wens.
 

Bekijk onze aanbiedingen

 

Kom langs voor een bijzondere overnachting nabij het dierenpark in Amersfoort

Als u kiest voor een overnachting in een van onze bungalows of vakantiehuizen, bent u binnen een paar minuten bij dierenpark Amersfoort. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld dichtbijgelegen steden bezoeken of een wandeling maken langs het Paardenkamp. Wilt u liever op het vakantiepark blijven? Ook dan verveelt u zich geen moment. Speel een potje tennis of jeu de boules terwijl uw kinderen veilig spelen in onze speeltuin met kabelbaan.

Neem contact met ons op bij vragen

Wilt u graag een overnachting boeken bij ons luxe bungalowpark in Soest, nabij het dierenpark in Amersfoort? Boek dan direct een van onze accommodaties online en geniet van een welverdiende vakantie in een rustgevende omgeving. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)35 60 95 411. Wij helpen u graag verder.