mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Wandel langs het Paardenkamp en de Utrechtse Heuvelrug

Als u op vakantie gaat in ons rustgevende bungalowpark in Soest, heeft u de mogelijkheid om een heerlijke wandeling te maken langs het Paardenkamp en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Deze natuurlijk omgeving heeft veel te bieden, waardoor u niet eens naar het buitenland hoeft te gaan voor een natuurvakantie. Tegelijkertijd geniet u van de luxe accommodaties zoals een bungalow of een vakantiehuis.
 

Bekijk onze aanbiedingen


Een vakantiepark met een centrale ligging rondom het Paardenkamp en de Utrechtse Heuvelrug

Ons vakantiepark heeft een ideale ligging in het midden van het land. Hierdoor heeft u de keuze tussen meerdere soorten vakanties. Bent u een natuurliefhebber? Dan maakt u een heerlijke wandel- of fietstocht door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug of bezoekt u het Paardenkamp. Bent u op zoek naar wat meer avontuur in de steden? Ook dan kunt u bij ons terecht! Vanuit uw bungalow of een van onze grote vakantiehuizen bent u in een mum van tijd in de Randstad.

Bekijk de diverse accommodaties en boek direct

Wilt u een heerlijk rustige vakantie beleven in een autoluw park nabij de Utrechtse Heuvelrug, het Paardenkamp en het dierenpark in Amersfoort? Bekijk dan onze verschillende accommodaties en boek direct uw ideale vakantiewoning. Wij hopen u snel te verwelkomen bij bungalowpark ’t Eekhoornnest in Soest. Bij vragen neemt u gerust contact met ons op via +31 (0)35 60 95 411.