mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Vakantie nabij Spakenburg

Tijdens een vakantie in ons bungalowpark in Soest, bevindt u zich in een natuurlijke omgeving nabij Utrecht, Amersfoort en Spakenburg. Met deze centrale ligging bent u niet afhankelijk van het natuurgebied rondom de Utrechtse Heuvelrug, maar heeft u ook de mogelijkheid om de Randstad te bezoeken of andere steden in de buurt. Zo kunt u bij bungalowpark ’t Eekhoornnest terecht voor zowel een natuur- als een cultuurvakantie.

 

Bekijk onze aanbiedingen


Maak gebruik van luxe accommodaties tijdens uw vakantie nabij Spakenburg

Of u nu naar ons bungalowpark wilt komen om heerlijk te genieten van de natuur of om de omliggende steden te bezoeken, het is wel zo prettig om terug te komen in een luxe accommodatie waar u van alle gemakken bent voorzien. Kies bijvoorbeeld voor een luxe vakantiehuisje of ga voor een bungalow aanbieding als u wat minder geld uit wilt geven tijdens uw vakantie nabij Spakenburg. Al onze accommodaties zijn voorzien van luxe faciliteiten zoals vloerverwarming, een vaatwasser en gratis wifi.

Bekijk onze accommodaties en boek direct

Als u zonder zorgen op vakantie wilt in Soest, in de buurt van Amersfoort, Utrecht en Spakenburg, is ons luxe vakantiepark een toplocatie. Bekijk direct onze accommodaties online en boek een van onze bungalows of vakantiehuisjes. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)35 60 95 411.