Een bungalow aanbieding in Nederland

Huur dit jaar een voordelige bungalow bij bungalowpark ’t Eekhoornnest in Soest en vind de ideale aanbieding. Heeft u dit jaar geen zin om veel geld uit te geven aan een vakantie in het buitenland? Dan blijft u toch lekker in Nederland! Er valt tenslotte genoeg te zien en te beleven in ons eigen land. Er zijn verschillende mogelijkheden om in eigen land op vakantie te gaan. Huur een vakantiehuisje, slaap in een tent, verblijf in een caravan of overnacht in een bungalow.

Bij ons vindt u de perfecte bungalow aanbieding

Kom een luxe bungalow huren bij ’t Eekhoornnest en wees er zeker van dat u de beste aanbieding krijgt. Wanneer u een bungalow wilt boeken op een vakantiepark, merkt u al snel dat er ook in ons kleine land veel keuze is. Voor de beste aanbieding voor een bungalow zit u bij 't Eekhoornnest goed. De natuurrijke omgeving, in combinatie met de rust en ruimte, maken dit de ideale plaats om uw vakantie te beleven. Bovendien betaalt u zo nooit te veel.  

Last minute op vakantie

Om nog meer te besparen, zoekt u op de website van bungalowpark ’t Eekhoornnest naar de beste aanbieding voor een bungalow. Boek last minute een bungalow en betaal de allerbeste prijs voor uw vakantie. Kiest u voor onze bungalows? Dan kiest u voor luxe en comfort, ook als u gebruik heeft gemaakt van een bungalow aanbieding. Zo hebben de verblijven vloerverwarming en is er een vaatwasser aanwezig.

Luxe en comfort bij een bungalow aanbieding

Als u zo min mogelijk bagage wilt meenemen, is het handig om te weten dat u op het park tegen betaling gebruik kunt maken van een wasmachine en droger. Ook kunt u een linnen- en handdoekenpakket huren. Kiest u voor dit pakket bij het boeken van een bungalow? Dan ligt dit in uw huisje klaar wanneer u arriveert. Of u nu alleen of met een grote groep gebruik wilt maken van een bungalow aanbieding, op 't Eekhoornnest zijn kleine en knusse huisjes te huur, maar ook ruime bungalows voor grote groepen.

Een vakantie in een schitterende omgeving

Bij de Utrechtse Heuvelrug, in Soest, vindt u bungalowpark 't Eekhoornnest. Met onze luxe bungalows kiest u voor een uniek vakantiepark waar rust en privacy van groot belang is. U komt zelden een vakantiepark tegen waar u zich zoveel kunt terugtrekken als hier. 't Eekhoornnest is autoluw, waardoor u uw kinderen er met een gerust hart kunt laten spelen. Terwijl zij nieuwe vrienden maken bij de speeltuin of kabelbaan, geniet u ondertussen van uw welverdiende rust. Wilt u wat gaan ondernemen? Dan kiest u voor een van de vele wandelroutes, gaat u paardrijden of huurt u een fiets om de omgeving te verkennen en te bewonderen. Na een dag genieten komen u en uw gezin weer tot rust in uw luxe bungalow. Deze zijn verspreid over het park en hebben allen hun unieke kenmerken. Neem gerust een kijkje op het park om de huisjes te bekijken. Daarna reserveert u snel uw luxe bungalow om van de rust en de ruimte te genieten.
 

Maak gebruik van een bungalow aanbieding

Een bungalow huren in Nederland is ideaal wanneer u even lekker weg wilt in eigen land. 't Eekhoornnest ligt dichtbij Utrecht. Door deze centrale ligging bent u er snel met de auto of het openbaar vervoer, een voordeel waardoor u een aanbieding voor een prachtige bungalow echt niet kunt laten liggen. Heeft u nog vragen? Laat het ons dan weten door te bellen naar +31 (0)35 60 95 411. Boek eenvoudig uw accommodatie online en bereidt u alvast voor op een heerlijke vakantie.