Een luxe bungalow huren in Nederland

Voor een verblijf op een luxe vakantiepark bent u niet genoodzaakt om naar verre en tropische oorden te reizen. Ook in Nederland zijn er veel bestemmingen en faciliteiten waar u kunt genieten van luxe en weelde. Een luxe bungalow in Nederland vindt u op Bungalowpark 't Eekhoornnest. Natuurlijk zijn het geen tropische parelwitte stranden wat u in ons luxe bungalowpark op de Utrechtse Heuvelrug vindt, maar ons park is op het gebied van rust en ruimte wel uniek in zijn soort. Voor luxe bungalows in Nederland, zit u bij Bungalowpark 't Eekhoornnest dan ook goed.

De voordelen van een luxe bungalow huren in Nederland

Men vergeet nogal snel dat rust en luxe niet buiten de grenzen van ons eigen land gezocht hoeft te worden. U hoeft niet uren in de auto te zitten of de drukte van een vliegveld te trotseren om de plaats van uw bestemming te bereiken. Zoekt u luxe en comfort dan vindt u een ruime keuze aan luxe vakantiebungalows in Nederland op Bungalowpark 't Eekhoornnest. Nederland heeft zoveel moois te bieden en waarom zou u dan ook lang willen reizen, als u dichtbij huis ook de rust en ruimte vindt die u zoekt. Gaat u met uw kinderen op vakantie, dan heeft het boeken bij ons luxe bungalowpark in Nederland als bijkomen voordeel dat uw kinderen zich in hun eigen taal verstaanbaar kunnen maken bij hun nieuwe vriendjes.

Uw eigen vakantieparadijs met een luxe bungalow huren in Nederland

Een ontspannen vakantie met rust, ruimte en natuur is wat u bij Bungalowpark 't Eekhoornnest op de Utrechtse Heuvelrug vindt. Onze zeer luxe bungalows in Nederland liggen in een bosrijke omgeving waarbij er veel privacy geboden wordt. Als u niets dan bos om u heen wilt hebben, zit goed u in een van onze luxe bungalows. 't Eekhoornnest is een van de meest luxe bungalowparken van ons land. U vindt in de luxe vakantiehuizen dan ook bijvoorbeeld vloerverwarming en een afwasmachine.

Last minute een luxe bungalow huren in Nederland

Moet u er hoognodig eens tussenuit, bijvoorbeeld na een drukke periode op uw werk? Het lukt niet altijd om een vakantie ver van tevoren te plannen en soms is er plotseling behoefte om even de boel de boel te laten en te genieten in een luxe bungalow. Gelukkig kunt u bij 't Eekhoornnest ook last minute een luxe bungalow huren. U komt in de bosrijke omgeving in een van de luxe bungalows volledig tot rust. Het park is autoluw en is daardoor ook zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Kinderen vermaken zich in de speeltuin en bij de kabelbaan, terwijl u geniet van een (ont)spannend boek. Met grote steden om de hoek, is Bungalowpark 't Eekhoornnest goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Faciliteiten bij een luxe bungalow huren in Nederland

Onthaasten en tot rust komen is waar het bij een luxe bungalow huren bij 't Eekhoornnest om draait. Uw vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Reist u met kleine kinderen, dan kunt u eventueel op het park een kinderbed en -stoel bij ons huren. Wilt u een dagje op de fiets erop uit, dan huurt u tegen een voordelig tarief bijvoorbeeld een mountainbike of een elektrische fiets. Wilt u zo weinig mogelijk bagage meenemen, dan laat u linnengoed en handdoeken thuis. Bij 't Eekhoornnest kunt u namelijk handdoeken en linnengoed huren. Ook zijn er wasmachines en drogers beschikbaar. De bungalows op het park zijn van alle gemakken voorzien. Een schoon, rustig en kindvriendelijk park gecombineerd met goed onderhouden en luxe en comfortabele bungalows maken uw verblijf een onvergetelijke ervaring. U zal overtuigd zijn van het feit dat u geen verre reis hoeft te maken en een vakantie in Nederland u net zo veel zal bieden als een buitenlandse bestemming. Wij heten u van harte welkom.

Bekijk onze accommodaties