Bungalowpark Utrecht

Bezoek ons bungalowpark nabij Utrecht

Kom naar bungalowpark ’t Eekhoornnest nabij Utrecht en ontdek het vakantiegevoel in eigen land. Ontdek de leukste toeristische mogelijkheden binnen de provincie Utrecht. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw vakantiewoning de Utrechtse Heuvelrug gaan bezoeken. Dit uitgestrekte natuurgebied is zeer geschikt als u een liefhebber bent van lange wandel- en fietstochten.

Het ware vakantiegevoel krijgt u dankzij ons bungalowpark in regio Utrecht

Als zoekt naar een luxe bungalowpark in Nederland, komt u vrijwel zeker in de provincie Utrecht uit. In Soest bevindt zich namelijk ’t Eekhoornnest, een kleinschalig park wat vooral bekend staat om de luxe accommodaties die er gehuurd kunnen worden. De woningen zijn stuk voor stuk voorzien van comfort, denk daarbij aan een vaatwasser, vloerverwarming en natuurlijk wifi. U begrijpt zelf wel waarom vakantiegangers massaal voor ons luxe bungalowpark in de buurt van Utrecht kiezen.

Alles binnen handbereik dankzij de centrale ligging van het vakantiepark

Wat vakantieparken in Utrecht ook aantrekkelijk maken, is de centrale ligging in het land. Met de auto kunt u binnen een reistijd van amper een uur alle steden van de Randstad bezoeken, terwijl in oostelijke richting onder meer de natuur van de Veluwe op u wacht. Bezoek daarnaast met uw kinderen verschillende attractieparken, ga lekker zwemmen of zorg dat uw kinderen zich met slecht weer kunnen uitleven in een indoor speelparadijs.

Zeker zijn van een vakantieadres? Boek dan vandaag nog!

Boek vandaag nog een vakantie in onze accommodaties en kom met 2-10 personen genieten van de natuurrijke omgeving. Kom even helemaal tot rust. U bepaalt helemaal zelf wat u doet. Het enige wat u nog moet doen, is uw vakantie vastleggen. Heeft u meer informatie nodig of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door te bellen naar +31 (0)35 60 95 411.


Bekijk onze accommodaties