Huur een bungalow en ga zorgeloos op vakantie

Heeft u al eens in een bungalow uw vakantie doorgebracht? Wanneer u dit type accommodatie kiest, gaat u voor maximale privacy. Een bungalow is vrijwel identiek aan een vakantiehuis. Het enige verschil is dat er bij een bungalow alleen een benedenverdieping is. Dit hoort standaard bij een bungalow, u zult er nooit een trap aantreffen. Daarnaast is een bungalow vrijstaand, waardoor u het rijk voor u alleen heeft tijdens uw welverdiende vakantie.

Een bungalow huren: dat is pas vakantie!

Wanneer u op vakantie gaat en een bungalow huurt, kiest u voor ruimte en luxe. Zo mag u een aantal luxe faciliteiten verwachten wanneer u kiest voor een bungalow bij ’t Eekhoornnest in Soest. Allereerst is er uiteraard verwarming aanwezig om u warm te houden tijdens de koude dagen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een elektrische kookplaat, een combimagnetron en een koelkast. Zelf koken behoort dus zeker tot de opties. Om u werk te besparen, is er ook een vaatwasser en een wasmachine aanwezig. Een dergelijk vakantiehuis huren is bovendien hartstikke voordelig!
 

Bekijk onze aanbiedingen

Combineer lage prijzen met perfecte kwaliteit

De voordelen van het huren van een bungalow voor uw vakantie zijn eindeloos. Zo heeft u niet alleen een luxe bungalow, maar kunt u ook gebruikmaken van wifi, gaat u er lekker op uit door een mountainbike te huren en is er genoeg vermaak voor de kinderen. Vakantiebungalows zijn razend populair, dus wees er snel bij! Kiest u voor ’t Eekhoornnest, dan gaat u voor lage prijzen en een goede kwaliteit.

Boek vandaag nog uw vakantie

Wacht niet langer en boek vandaag nog uw bungalow voor 2 tot 10 personen en ga voor een heerlijk rustige vakantie. Wist u dat gasten ‘t Eekhoornnest zelfs beoordelen met een zeer hoog rapportcijfer? Ervaar zelf het vakantiegevoel in eigen land en kom langs! Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Bel dan naar +31 (0)35 60 95 411.