Luxe vakantiewoningen Nederland

Waarom echt luxe vakantiewoningen Nederland breed dun gezaaid zijn 

Dat op het gebied van vakantiewoningen Nederland rijk bedeeld is, zal u vast en zeker bekend zijn. Zelfs in de meest afgelegen plaatsen staat veelal in ieder geval één vakantiewoning te huur. Het meest geconcentreerde aanbod vindt u vanzelfsprekend in de zogenoemde bungalowparken. Die term ’bungalow’ doet vermoeden dat u heel wat luxe te wachten staat tijdens uw verblijf, maar doorgaans valt dat erg tegen. Als u daadwerkelijk een zeer luxe onderkomen van uw vakantiepegels wilt huren, is ’t Eekhoornnest in Soest daarvoor de beste locatie in Nederland.

We zijn op het vlak van luxe vakantiewoningen Nederland breed een toplocatie

In ons vakantiepark staan zowel luxe als service zeer hoog in het vaandel.  Omdat elke vakantiewoning in ons park particulier eigendom is,  en de eigenaar ook zelf regelmatig van zijn onderkomen gebruik maakt,  zijn tal van voorzieningen aangebracht die u in reguliere vakantiewoningen Nederland breed doorgaans niet tegenkomt. Zo kunnen de door ons aangeboden woningen onder andere voorzien zijn van vloerverwarming of een afwasmachine.

Vanuit onze vakantiewoningen Nederland ontdekken

Omdat Soest lekker centraal in het land ligt, wordt vanuit onze vakantiewoningen Nederland ontdekken u erg eenvoudig gemaakt. Of uw toeristische interesse nu uitgaat naar het stedelijke gebied van de Randstad of de natuur van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, alles ligt op betrekkelijk korte reisafstand binnen uw bereik. Kortom, een vakantievilla huren bij ’t Eekhoornnest betekent gegarandeerd een geslaagd tijdelijk verblijf.

Bekijk onze accommodaties