Luxe vakantiewoning nederland

Geniet van een heerlijke vakantie in een luxe vakantiewoning in Nederland

Een luxe vakantiewoning in Nederland vindt u op ’t Eekhoornnest in Soest. Bij dit vakantiepark in het midden van Nederland bent u verzekerd van een vakantiewoning die u de luxe en comfort biedt, die u wenst te hebben op vakantie. Voor een heerlijk uitstapje met het hele gezin hoeft u Nederland zeker niet uit. Voor jong en oud is het gegarandeerd genieten.

Een toplocatie op het gebied van luxe vakantiewoningen in Nederland

In ons vakantiepark staat zowel luxe als service zeer hoog in het vaandel. Omdat elke vakantiewoning in ons park particulier eigendom is, en de eigenaar ook zelf regelmatig van zijn onderkomen gebruik maakt, zijn tal van luxe voorzieningen aangebracht die u in reguliere vakantiewoningen in Nederland doorgaans niet tegenkomt. Zo kunnen de door ons aangeboden woningen onder andere voorzien zijn van vloerverwarming of een afwasmachine.

Een ideale ligging om het land te ontdekken

Omdat Soest lekker centraal in het land ligt, is Nederland ontdekken vanuit onze luxe vakantiewoningen erg eenvoudig. Of uw toeristische interesse nu uitgaat naar het stedelijke gebied van de Randstad of naar de natuur van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, alles ligt op redelijk korte reisafstand binnen uw bereik. Kortom, een vakantievilla huren bij ’t Eekhoornnest betekent gegarandeerd een geslaagd verblijf.

Heeft u vragen?

Als u nog vragen heeft over onze luxe vakantiewoningen, neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons op +31 (0)35 60 95 411. Wilt u genieten van een heerlijke vakantie in een van onze vakantiewoningen? Boek dan de woning van uw keuze online.