mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Voor het huren van een luxe vakantiewoning moet u in Soest zijn 

Een vakantiewoning kunt u in wezen overal in Nederland huren. Maar als u gericht op zoek bent naar een extra luxe tijdelijk onderkomen, dan beseft u al snel dat voor zo’n soort vakantiewoning Utrecht de meest geschikte provincie is. En om het nog preciezer aan te geven: vakantiepark ’t Eekhoornnest in Soest. Hier bevinden zich tal van woningen, die stuk voor stuk particulier eigendom zijn, waardoor ze elk een eigen karakter hebben en beschikken over een zeer hoog comfortniveau.

Vanuit uw centraal gelegen vakantiewoning de omgeving ontdekken

Wie een vakantiewoning bij ’t Eekhoornnest huurt, profiteert niet alleen van een fraai tijdelijk onderkomen, maar ook van de centrale ligging van het park. Daardoor is een zeer gevarieerd aanbod aan toeristische trekpleisters binnen een rijafstand van amper een uur prima bereikbaar. Wilt u het nog dichterbij zoeken, bedenk dan dat dit vakantiepark Utrechtse Heuvelrug als ’achtertuin’ heeft. In dit uitgestrekte natuurgebied kunt u in elk jaargetijde heerlijk wandelen en fietsen. 

Entertainment in combinatie met het huren van een vakantiewoning

En ook in het park zelf valt veel te beleven. Nadat u eenmaal uw vakantiewoning heeft betrokken, kunt u  in de zomermaanden bijvoorbeeld meedoen aan een gitaar workshop en voor de kinderen is er vermaak in de vorm van animatie. Bezoekt u ons park in groepsverband en verlangt u tijdens uw verblijf entertainment op maat? Ook in dat geval kunnen wij aan uw wensen tegemoet komen en ervoor zorgen dat een verblijf in onze vakantiewoningen in Soest onvergetelijk wordt.

 
Bekijk onze accommodaties