Vakantiewoning te huur

Weet u echt wat u kunt verwachten als u een vakantiewoning te huur ziet staan?

Als u online een vakantiewoning te huur ziet staan, is het natuurlijk altijd een kwestie van afwachten of het verblijf u niet te fraai wordt voorgespiegeld. Zeker wanneer u voor een geschikte luxe vakantiewoning Nederland in z’n geheel afstruint, verwacht u natuurlijk wel waar voor uw geld. U kunt het uzelf echter zeer gemakkelijk maken, door voor het huren van een uiterst comfortabele vakantiewoning Utrechtse Heuvelrug als bestemming te kiezen.

Bij ’t Eekhoornnest is elke vakantiewoning te huur met tal van extra’s

Vakantiepark ’t Eekhoornnest maakt namelijk onderdeel uit van dit prachtige natuurgebied en is gespecialiseerd in de verhuur van zeer comfortabele tijdelijke onderkomens. Dat betekent dus letterlijk dat elke vakantiewoning te huur is met tal van extra’s, die bij doorsnee vakantieparken Nederland breed gewoonweg ontbreken. Denk hierbij onder andere aan vloerverwarming of een afwasmachine. Deze hoge mate aan comfort is te danken aan het feit dat alle te huur staande woningen particulier eigendom zijn en de eigenaar zelf ook regelmatig van zijn vakantiewoning gebruikmaakt.

Vakantiewoning te huur voor muziekliefhebbers

Naast het feit dat er menig luxe vakantiewoning te huur wordt aangeboden, biedt ’t Eekhoornnest ook tal van andere faciliteiten aan haar gasten aan. Wat te denken van een eigen geluidsstudio, waar u met hulp van een professionele producer opnames kan maken. Een muziekfreak zal zich daarom zeker thuis voelen bij ons.

 
Bekijk onze accommodaties