Vakantievilla huren

Een vakantievilla huren bij ’t Eekhoornnest betekent genieten van extra veel luxe 

Wilt u een vakantievilla huren, maar zit u niet bepaald te wachten op het massale wat een gemiddeld vakantiepark haar gasten te bieden heeft, dan zal een verblijf in een een tijdelijke woning bij ’t Eekhoornnest in Soest u gegarandeerd een flinke verademing opleveren. Dit kleinschalige familiepark is dusdanig van opzet, dat u - mede dankzij de volop aanwezige bomen - heerlijk kunt  genieten van de rust. privacy en luxe die elke woning biedt.

Op een centraal gelegen locatie een vakantievilla huren

Aangezien op het vlak van zeer luxe vakantiewoningen Nederland niet bepaald rijk bedeeld is, is het des te prettiger dat u een behoorlijk aantal van dit soort woningen bij elkaar vindt in ons park. Het is dan ook nergens voor nodig om het hele land af te struinen naar iets geschikts. Een vakantievilla huren bij ’t Eekhoornest betekent niet alleen dat u kunt genieten van extra veel comfort, maar ook dat u ook profiteert van de centrale ligging van ons park, waardoor tal van toeristische voorzieningen binnen handbereik zijn.

Meer dan alleen maar een vakantievilla huren

Maar ook binnen de poorten van ’t Eekhoornnest valt veelte beleven. We staan, naast onze luxe ook bekend om het entertainment wat we aanbieden. Dat is ook de reden waarom tal van muzikanten graag een vakantievilla huren op ons park. In tegenstelling tot andere vakantieparken in Nederland, bieden wij onze gasten zelfs de mogelijkheid om professionele opnames te maken in onze geluidsstudio en organiseren we in de zomermaanden tevens gitaarworkshops. Kortom een vakantievilla huren bij ’t Eekhoornnest is veel meer dan alleen maar tijdelijk een luxe woning betrekken.

 
Bekijk onze accommodaties