Vakantieparken in Nederland

’t Eekhoornnest biedt meer luxe dan doorsnee vakantieparken in Nederland

Er zijn veel vakantieparken in Nederland waar u voor uw verblijf een bungalow kunt huren. Maar er is maar één Eekhoornnest. Dit park in Soest onderscheidt zich duidelijk ten opzichte van hetgeen u in de regel in andere vakantieparken aangeboden krijgt. Ondanks de bescheiden omvang van het park is er een grote variatie aan onderkomens, waar u  niet alleen met z’n tweeën, maar ook met een groep van tien of meer personen prettig kunt verblijven. Alle beschikbare huisjes  bieden volop privacy in een bosrijke omgeving en hebben stuk voor stuk een zeer natuurlijke uitstraling.

Luxe voorzieningen die andere vakantieparken in Nederland niet bieden

Daar waar andere vakantieparken in Nederland al met enige trots durven te zeggen dat elke bungalow voorzien is van een tv-toestel, gaat ’t Eekhoornnest een flink stuk verder voor wat betreft de aanwezige voorzieningen. Veel huisjes beschikken bijvoorbeeld over een afwasmachine en vloerverwarming. Iets wat u op het vlak van vakantiewoningen Nederland breed maar zelden tegenkomt.

Waarom we meer luxe kunnen bieden dan andere vakantieparken in Nederland

 De reden waarom onze huizen luxueuzer ingericht zijn dan wat u aantreft in andere vakantieparken in Nederland is eigenlijk vrij eenvoudig te verklaren. Alle bungalows op ’t Eekhoornnest zijn namelijk particulier eigendom en worden ook geregeld gebruikt door de eigenaren. Die verlangen natuurlijk zelf ook een hoge mate van comfort. Kortom, wanneer u voor zeer luxe vakantiehuizen Nederland afstruint, bent u bij ons park gegarandeerd aan het juiste adres.

 
Bekijk onze accommodaties