Een vakantiehuis in Utrecht huren

Bij een weekendje weg in een bungalow denkt u waarschijnlijk aan drukke vakantieparken met grote groepen mensen. De drukte, dat is nu juist wat u wilt ontwijken wanneer u een last minute in een luxe bungalow gaat boeken. Een vakantiehuis in Utrecht is dan waarschijnlijk ook niet het eerste waar u aan denkt als u de rust wilt opzoeken. Bij een vakantiehuis huren in Utrecht denkt u aan de drukte van een stad, veel verkeer en grote massa's mensen. Een weekend een huisje op Bungalowpark 't Eekhoornnest zal u dan ook versteld doen staan. U zult zonder twijfel dit beeld laten vallen en als een blad aan de boom draaien. Probeer het zelf en reserveer snel uw vakantiehuis in de omgeving van Utrecht en Soest.

Een groot vakantiehuis in Utrecht

Het is altijd erg gezellig om met een grote groep vrienden of familie er een paar dagen tussenuit te gaan. In Utrecht een vakantiehuis huren is een prima omgeving voor dat jaarlijkse uitje met vrienden of familie. Ook voor het vieren van een bijzondere en speciale gelegenheid is het erg leuk om een bungalow te huren in Utrecht en omgeving. Een grote groep vakantievierders kan zonder problemen terecht op het bungalowpark 't Eekhoornnest. Boek hier bijvoorbeeld uw vakantiehuis in Utrecht voor 10 personen. Vakantiehuizen bij 't Eekhoornnest zijn geschikt voor verschillende groepssamenstellingen. Wilt u knus met zijn tweetjes of juist met een grote groep even de boel de boel laten dan kunt u altijd terecht bij dit luxe bungalowpark. 

Een comfortabel verblijf in een vakantiehuis in Utrecht

Het is comfort en luxe wat de klok slaat in uw vakantiehuis in Utrecht op 't Eekhoornnest. De accommodaties zijn uiteenlopend en veelzijdig waardoor er hier altijd een vakantiehuis in Utrecht te vinden is wat aan uw wensen en eisen zal voldoen. De luxe bungalows beschikken bijvoorbeeld onder andere over een vaatwasser en vloerverwarming. U boekt eenvoudig diverse extra's bij zoals een linnenpakket en een handdoekenpakket. Bent u door uw schone kleding heen, dan wast en droogt u ze eenvoudig door gebruik te maken van de wasmachine en droger op het park. U kunt bij 't Eekhoornnest ook fietsen huren of een rit te paard maken. De kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin of bij de kabelbaan terwijl er nieuwe vriendjes worden gemaakt. Ondertussen leest u boek na boek met fluitende vogels op de achtergrond. Kinderen kunnen op het autoluwe park veilig spelen. Dit is toch hoe een vakantie hoort te zijn?

Een vakantiehuis in Utrecht voor rust en ruimte

't Eekhoornnest is uniek in zijn soort. U zult niet snel in Nederland een bungalowpark vinden waar u zoveel rust en privacy ervaart. Omgeven door bomen en ander natuurschoon kunt u optimaal genieten van al het moois dat de Utrechtse Heuvelrug voor u in petto heeft. Kies bijvoorbeeld voor het vakantiehuis in Utrecht met uitzicht op de Soester zandverstuiving of een vakantiehuis met het indrukwekkende uitzicht over uitgestrekte weilanden. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op het park en een van de luxe bungalows te bekijken. Uw vakantie is tenslotte doorgaans een van de hoogtepunten van het jaar, om maar niet te zwijgen over hoe hard u ervoor moet werken. Een vakantie op Bungalowpark 't Eekhoornnest zal zonder twijfel een onvergetelijke ervaring zijn. U heeft alle tijd en ruimte om te doen en laten waar u zelf zin in heeft. U kunt op het park fietsen huren om de omgeving te verkennen of u bewandelt een van de vele wandelroutes. De keuze is aan u. ook als u toch liever de drukte van de stad opzoekt, dan bevindt u zich binnen de kortste keren in hartje Utrecht. De centrale ligging zorgt voor een goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Eenmaal bij 't Eekhoornnest aangekomen, doet u volledig vergeten dat u in de buurt van Utrecht zit.
 

Bekijk onze accommodaties