Wandel- en fietsroutes

Ontdek de schitterende omgeving te voet of op de fiets

De prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug ontdekken? Dan zijn er enkele startpunten van wandelpaden vanaf het park. Rondom 't Eekhoornnest kunt u een bezoekje door bij diverse restaurants, Bosbad, Dierenpark Amersfoort, Kaasboerderij de Staelenhoef, Biologische boerderij Hoeve Ravestein, Kasteel Groeneveld, Paardenkamp, Museum Gagelgat, Super Fun, Militair museum enz, enz.

Download Komoot app op je mobiele telefoon. Vanuit de app kunt u 't Eekhoornnest als start punt opgeven en bijvoorbeeld naar "Lage Vuursche" of op een zomerse dag naar "Loosdrecht" fietsen, wandelen of mountainbiken.

Het Klompenpad "het Derde Erf" is zeker ook een must. Tijdens deze wandeling van 5-9 km met een startpunt op het landgoed van 't Eekhoornnest ontdekt u dat u op een kruispunt van verschillende landschappen bent beland. U ziet de rododendrons die door de bekende schilder Maurits Esscher zijn geplant en waar hij een schilderhutje had. Direct achter het park start ook de oranje paaltjes route en vindt u vanaf het sportveldje de eerste paal die u alleen over het landgoed "De Groene Duinen" voert.

Kijk voor meer wandel- en fietsroutes op de volgende website:
Wandelen en fietsen op de Heuvelrug