Particuliere vakantiehuizen

Geniet van een prachtige groene omgeving in een van de particuliere vakantiehuizen

Particuliere vakantiehuizen zijn er in alle soorten en maten in heel Nederland. Maar hoe kiest u uit dit grote aanbod nu de geschikte vakantiewoning, die voldoet aan uw wensen van luxe en comfort? Zeker weten dat u deze eisen bij ’t Eekhoornnest in Soest vindt. Ons bungalowpark bestaat uit luxe particulieren vakantiehuizen in een prachtige groene omgeving. U geniet van de fraaie ligging in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Bij ons wordt u vakkundig begeleid en volledig in de watten gelegd, vanaf de eerste informatieaanvraag tot aan het uiteindelijke vertrek.

Bekijk onze aanbiedingen

Een prachtige én gunstige ligging

Onze particuliere vakantiehuizen zijn niet alleen gelegen in een fraaie omgeving, maar ook op een gunstige plek in het land. Een ideale locatie om eropuit te gaan in Nederland. Gaat u graag de prachtige natuur van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug bezoeken? Of zoekt u liever de drukte op in de Randstad? Wat uw wensen ook zijn, vanuit onze particuliere vakantiehuizen is de stad en de natuur goed te bereiken.

Plaats uw reservering

Wilt u een heerlijke vakantie vieren op een toplocatie in Nederland? Dat lukt zeker wanneer u een van onze luxe particuliere vakantiehuizen boekt. Plaats uw reservering eenvoudig online. Als u eerst graag meer informatie wilt over de mogelijkheden en de activiteiten, vertellen wij u er graag meer over wanneer u belt naar +31 (0)35 60 95 411.


Bekijk onze accommodaties