Vakantieparken

’t Eekhoornnest: voor hen die meer luxe verwachten dan in doorsnee vakantieparken 

Nederland telt inmiddels heel veel vakantieparken. In elke provincie zijn wel een paar te vinden. Wanneer u echter voor wat betreft vakantieparken Utrecht bestudeert en aanmerkelijk meer luxe verwacht dan wat een doorsnee bungalowpark u kunt bieden, komt u al snel uit bij ’t Eekhoornnest in Soest. De daar aanwezige huisjes zijn stuk voor stuk voorzien van flink wat extra comfort en vallen daarnaast op door hun natuurlijke uitstraling en fraaie ligging in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Een idealere centralere ligging in het land dan andere vakantieparken

Een vakantiewoning huren bij ’t Eekhoornnest betekent tevens dat u zich op dat moment op een centrale plaats in het land bevindt, waardoor een vrijwel eindeloze reeks aan toeristische mogelijkheden binnen een afstand van maximaal een uur reistijd binnen uw bereik ligt. In tegenstelling tot een verblijf op andere vakantieparken, kunt u er bij ons zeker van zijn dat de verveling niet toe zal slaan.

We worden hoog gewaardeerd ten opzichte van andere vakantieparken

Omdat we zoveel extra luxe en comfort bieden, worden we in de overzichtslijstjes van vakantieparken in Nederland  telkens hoog gewaardeerd. Iets waar we trots op zijn en we willen dit niveau natuurlijk vasthouden. Vandaar dat we graag een paar stappen harder lopen om het u tijdens uw verblijf optimaal naar uw zin te kunnen maken, zodat u beseft dat u uit het aanbod van alle Nederlandse vakantieparken de beste keus heeft gemaakt.

 
Bekijk onze accommodaties