mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Op vakantie in een van de prachtigste parken

Als u op vakantie gaat in Nederland, kiest u uit veel verschillende parken. Kiest u voor een vakantie naar een van de parken in de omgeving van Utrecht? Dan kiest u bij ’t Eekhoornnest in Soest voor luxe en comfort. De bungalows van ons park zijn stuk voor stuk voorzien van extra comfort. Ze vallen op door hun prachtige natuurlijke uitstraling en de fraaie ligging in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

 

Bekijk onze aanbiedingen


Op vakantie naar een van de parken met een gunstige locatie

Ons vakantiepark bevindt zich, in vergelijking met andere parken waar u op vakantie kunt, op een centrale plaats in het land. Dankzij de gunstige locatie profiteert u van de redelijk korte reisafstanden naar allerlei toeristische attracties. Tijdens uw verblijf kunt u dus van alles ondernemen. Verveling komt op ons vakantiepark niet voor, want er is voor zowel jong als oud voldoende te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een grote speeltuin, sportvelden en een tennisbaan.

Boek een van onze bungalows

Wilt u een van onze prachtige bungalows huren? Bekijk dan snel de mogelijkheden op onze website en boek een vakantiewoning naar keuze. Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, kunt u het best bellen naar +31 (0)35 60 95 411. Wij leggen u graag uit waarom u in het ruime aanbod van parken, het best bij ons unieke bungalowpark op vakantie kunt gaan.