Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Tijdelijke woonruimte in Amersfoort huren

Heeft u een luxe bungalow als tijdelijke woonruimte in Amersfoort nodig? Dat is een van de vele mogelijkheden die wij van 't Eekhoornnest u kunnen aanbieden. Het maakt niet uit voor wie en waarom u de tijdelijke woonruimte nodig heeft. Voor uzelf of uw personeel bieden wij voor een verblijf langer dan 4 weken speciale bungalows aanbiedingen


Tijdelijke woonruimte in Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Soms heeft u als particulier tijdelijk andere woonruimte nodig. Dit kan zijn omdat u uw woning heeft verkocht en nog geen nieuwe woning heeft gevonden, omdat uw huis grondig wordt verbouwd of wegens privéomstandigheden. U kunt bij ons niet alleen voor een weekend een huisje huren, maar ook voor langere tijd. Het maakt niet uit met hoeveel mensen u tijdelijke woonruimte in Amersfoort nodig heeft, bij ons kunt u altijd terecht. Voor uw huisdieren hoeft u geen opvang te zoeken, in de meeste gevallen zijn ook uw huisdieren welkom bij ons. Ook als het gaat om onderdak voor uw werknemers die een project ver van huis hebben of voor expats kunt u bij ons uw tijdelijke woonruimte in Utrecht en omgeving huren.


Services en faciliteiten bij tijdelijke woonruimte in Amersfoort

Wanneer u tijdelijke woonruimte bij 't Eekhoornnest huurt, geniet u niet alleen van het comfort van een van onze luxe vakantiewoningen, want tijdelijk wonen in een recreatiewoning heeft vele andere voordelen. U kunt, bijvoorbeeld na een lange dag werken ook genieten van de vele faciliteiten op het park, denk hierbij aan de sauna en fitness. Verder bieden wij u een aantal services aan om uw verblijf nog comfortabeler te maken. U bepaalt zelf of u gebruik wilt maken van services zoals bedlinnen- en handdoekenpakket, tussentijdse schoonmaak en catering. 


Verschillende niveaus van comfort voor uw tijdelijke woonruimte in Amersfoort

U merkt zelf al snel dat u degene bent die bepaalt hoeveel comfort uw tijdelijke woonruimte in Zeist en omgeving heeft. Tijdelijk huren op een vakantiepark als 't Eekhoornnest heeft als voordeel dat u een keuze heeft hoe luxe het tijdelijk wonen op een vakantiepark wordt. U heeft de keuze uit verschillende huisjes variërend van vrij basic woningen tot zeer luxe vakantiehuisjes. Alle woningen in ons aanbod zijn volledig gemeubileerd en gestoffeerd, ongeacht of het een eenvoudige of luxe vakantiewoning is.


Wachttijden en opzegtermijnen voor tijdelijke woonruimte in Amersfoort

Wij vinden het erg belangrijk om altijd voor u klaar te staan. Dit ziet u niet alleen terug in de service die wij u bieden, maar ook in de wachttijden voor een tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark. Vaak is er haast geboden bij het vinden van tijdelijke woonruimte. Wij snappen dit als geen ander. Daarom zijn er bij ons praktisch geen wachttijden. Doorgaans kunt u dezelfde dag al bij ons terecht. Omdat tijdelijke woonruimte ook echt een tijdelijke oplossing is, zit u bij ons niet vast aan erg langlopende contracten. Wij bieden u een flexibele einddatum met een opzegtermijn van maximaal 4 weken. 


Voordelen van een tijdelijke woonruimte in Amersfoort via 't Eekhoornnest

Bent u in de situatie gekomen waarin u moet kiezen voor het tijdelijk wonen op een vakantiepark? Dan hebben we al een aantal voordelen opgenoemd van het huren van een vakantiewoning via 't Eekhoornnest. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen. Zo zijn de tarieven van een tijdelijke woning via ons veel gunstiger dan het huren van een woning op de reguliere woningmarkt of het boeken van een hotelkamer. In de huurprijs van een vakantiewoning is OZB, brandverzekering, WIFI, telefoon en kabel-tv inbegrepen. U heeft bij ons alles binnen handbereik, natuur, winkels en scholen zijn bijzonder dichtbij gelegen. Ons park is zeer makkelijk te bereiken, ook door middel van openbaar vervoer. De bus rijdt 2 x per uur van en naar het centraal station van Amersfoort. Wij vragen niet meer dan 2 weken huur als borg voor de woning. Laat u na de huurperiode de woning in nette staat achter, dan krijgt u natuurlijk de borg weer terug.