mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Rechtstreeks vanuit uw vakantiewoning Utrechtse Heuvelrug ontdekken 

Wie vanuit een uiterst luxueuze vakantiewoning Utrechtse Heuvelrug wil gaan bezoeken, kan eigenlijk niet om vakantiepark ’t Eekhoornnest in Soest heen. Dit park ligt ietwat verscholen tussen de bossen van dit natuurgebied, waardoor u de indruk krijgt dat u letterlijk tijdelijk in de natuur woont. Een vakantiewoning huren bij ’t Eekhoornnest betekent niet alleen dat u volop kunt genieten van rust en privacy, maar ook dat u daarbij tevens wordt getrakteerd op een zeer hoge mate aan comfort.

Waarom voor het huren van een luxe vakantiewoning Utrechtse Heuvelrug de beste plek is 

Aangezien alle woningen op ons park particulier eigendom zijn - en de eigenaar er ook zelf regelmatig gebruik van maakt - kunt u in de woningen rekenen op tal van luxe voorzieningen die u zelden of nooit tegenkomt in andere vakantieparken in Nederland.  Daarnaast is ons park kleinschalig van opzet, zodat we u een zeer hoog serviceniveau kunnen bieden. Om het u zo goed mogelijk naar de zin te kunnen maken tijdens uw verblijf, lopen we graag een paar stappen harder. Kortom, als u voor wat betreft het huren van een luxe vakantiewoning Utrechtse Heuvelrug op het oog heeft, bent u bij ’t Eekhoornnest gegarandeerd aan het juiste adres.

Vanuit uw vakantiewoning Utrechtse Heuvelrug als centraal punt aanhouden

Omdat uw vakantiewoning Utrechtse Heuvelrug is thuisbasis heeft, kunt u niet alleen al wandelend en fietsend genieten van de fraaie natuurlijke omgeving. De centrale ligging zorgt er ook voor dat ook tal van andere toeristische mogelijkheden zeer gemakkelijk en snel bereikt kunnen worden. Over een verblijf in andere vakantieparken blijven wikken en wegen is niet langer nodig, als u eenmaal kennis heeft gemaakt met de perfecte service van ’t Eekhoornnest.

 
Bekijk onze accommodaties