mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Kies eens voor een luxe vakantiepark in eigen land

Gaan uw gedachten automatisch uit naar een verre bestemming als u denkt aan een luxe vakantiepark? Dan heeft u vast en zeker nog nooit vakantie gevierd bij bungalowpark ’t Eekhoornnest in Soest. Ons park zet voor wat betreft het huren van luxe vakantiewoningen Nederland als vakantiebestemming absoluut prominent op de kaart. Toegegeven, u zal er niet de luxe aantreffen die u in het nabijgelegen Paleis Soestdijk tegen kunt komen. Maar als u ons aanbod afzet tegenover de vakantiebungalows van landelijk bekende ketens, dan zal het u opvallen dat we op dat vlak aanmerkelijk meer te bieden hebben dan de concurrent.

Ons luxe vakantiepark is duidelijk onderscheidend

Ook vergeleken met andere luxe vakantieparken is ons aanbod onderscheidend. Dat komt vooral ook omdat de huisjes die op ons park staan particulier eigendom zijn. Hierdoor trakteren we onze gasten niet op een eenheidsworst voor wat betreft het aanbod aan vakantiebungalows. Elk vakantiehuisje in ons aanbod heeft een of meer unieke elementen, die aansluiten op de particuliere eigenaar van de woning. De enige overeenkomst is, dat uw vanuit elk door ons te huur aangeboden luxe vakantiehuis Nederland gemakkelijk kunt gaan verkennen.

Vanuit ons luxe vakantiepark eenvoudig talloze attracties bereiken

De ligging van ons luxe vakantiepark is per slot van rekening ideaal voor wat betreft het maken van toeristische uitstapjes. Aangezien Soest vrijwel in het midden van het land ligt, is een groot deel van de in Nederland beschikbare attracties erg gemakkelijk te bereiken, zonder dat u er vele uren voor hoeft te reizen. U zou dus eigenlijk kunnen stellen, dat bij ons een luxe villa huren, Nederland dichter bij u brengt