De luxe vakantiehuizen van ’t Eekhoornnest bieden volop comfort

De luxe vakantiehuizen die Bungalowpark ’t Eekhoornnest in Soest te huur aanbiedt zijn stuk voor stuk absolute toppers. De knusse, overwegend houten woningen bieden u namelijk een stuk meer comfort dan de huisjes die te huur zijn op vakantieparken van landelijk bekende namen. De reden daarvoor is eigenlijk eenvoudig. Besluit u om uw vakantie op ons bungalowpark door te brengen, dan gaat u een particulier vakantiehuis huren. Met andere woorden, de woning waar u tijdelijk in verblijft is het bezit van iemand, die door het jaar heen in de regel zelf ook een of meerdere keren in de bewuste bungalow vertoeft.

Al onze luxe vakantiehuizen hebben iets unieks

Er zijn weliswaar overeenkomsten voor wat betreft de indeling, maar uiteindelijk hebben alle luxe vakantiehuizen op ons park een uniek karakter vanwege die particuliere insteek. Het leuke van al die verschillende houten huisjes is overigens dat ze u, tijdens een verblijf op ons luxe bungalowpark, Nederland bijna doen vergeten. Mede door de prachtige bosrijke omgeving rondom ons vakantiepark, waant u zich gevoelsmatig veelal eerder in Oostenrijk of Zwitserland.

Zelf de afwas doen is in onze luxe vakantiehuizen doorgaans niet nodig

Voor wat betreft het comfort-niveau is elke luxe vakantiebungalow op ons park anders. Afhankelijk van de voorkeuren van de particuliere eigenaar heeft elke woning zo z’n eigen prettige extraatjes. Voor de overgrote meerderheid van de luxe vakantiehuizen die u op ’t Eekhoornnest aantreft, geldt dat er een afwasmachine aanwezig is. Daarnaast zijn veel van de bungalows ook voorzien van vloerverwarming. Dit zorgt er mede voor dat ons bungalowpark ook in de kille wintermaanden een aangename vakantiebestemming is.