Luxe vakantiehuis nederland

’t Eekhoornnest zet met haar luxe vakantiehuis Nederland op de kaart

Wie tijdens zijn zoektocht naar het beste luxe vakantiehuis Nederland als reisbestemming opgeeft, komt eigenlijk vanzelfsprekend bij ’t Eekhoornnest in Soest uit. Eigenlijk niet zo verwonderlijk, want ons vakantiepark wordt enorm hoog gewaardeerd door gasten die er al eens eerder verbleven en daarover lovend schrijven op recensiesites als Zoover. Uiteraard waarderen we al die positiviteit zeer en het geeft ons nog meer energie om toppers te blijven op het vlak van het verhuren van luxe vakantiewoningen.

U hoeft voor het verblijf in een luxe vakantiehuis Nederland niet uit

De online recensenten zijn het vrijwel unaniem met elkaar eens over het feit dat je voor het huren van een luxe vakantiehuis Nederland niet hoeft te verlaten. Kiest u voor een luxe huisje huren bij ’t Eekhoornnest, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat uw vakantiewoning aanmerkelijk meer comfort biedt dan de huisjes die door reguliere bungalowparken worden aangeboden. De reden daarvan is, dat ons verhuuraanbod vrijwel geheel bestaat uit particuliere vakantiehuizen die elk - zowel van buiten als van binnen - hun eigen unieke karakteristieke trekken hebben. Alleen om die reden al is een verblijf in een van de huisjes op Bungalowpark ’t Eekhoornnest een belevenis op zich. 

Vanuit uw luxe vakantiehuis Nederland ontdekken

Als u zich daarnaast bedenkt dat de ligging van het park - middenin Nederland - u tal van mogelijkheden biedt voor het maken van de meest uiteenlopende uitstapjes, begrijpt u waarschijnlijk ook waarom veel van onze gasten graag ’op herhaling komen’ voor een frisse dosis ontspannen vakantievitaminen. Overtuig uzelf tijdens een verblijf bij ’t Eekhoornnest en ontdek hoe dankzij een via ons gehuurd luxe vakantiehuis Nederland uw meest favoriete reisdoel wordt.
Bekijk onze accommodaties