Luxe bungalows

De luxe bungalows van ’t Eekhoornnest worden hoog gewaardeerd

Bungalowpark ’t Eekhoornnest in Soest scoort bij de online vakantiebeoordelers van Zoover een zeer ruime voldoende. Tal van gasten, die in een van de luxe bungalows op het park verbleven, laten op de Zoover-site laaiend enthousiaste reacties achter. Dat is dus niet alleen het bewijs dat je bij ons vakantiepark volop waar voor je geld krijgt, maar ook een duidelijke aanwijzing dat je voor een geslaagd verblijf in luxe bungalowparken Nederland absoluut niet hoeft te verlaten. 

Luxe bungalows met een knusse uitstraling

Het leuke van de luxe bungalows die ’t Eekhoornnest verhuurt, is dat ze vrijwel allemaal van hout zijn en daardoor meteen van buitenaf al een zeer knusse uitstraling hebben. Je zou door het uiterlijk van deze luxe vakantiehuisjes Nederland bijna doen vergeten en eerder denken dat je bijvoorbeeld op vakantie in Oostenrijk bent. Overigens is het met de knusheid binnen in de bungalows ook prima gesteld. Of je nu kiest voor een vakantiewoning voor z’n tweeën of voor een onderkomen voor een gezelschap van tien personen, binnen is het voor wat betreft de aankleding gegarandeerd gezellig.

Een ontspannen vakantie dankzij de bossen rondom de luxe bungalows

Aangezien op het gebied van luxe huisjes huren Nederland een stuk minder bekendheid geniet dan budgetvakanties in massale bungalowparken, kun je volop profiteren van de rust en ruimte die deze vorm van vakantie je op kan leveren. De luxe bungalows van ’t Eekhoornnest zijn namelijk omringd door het prachtige natuurschoon van de bosrijke omgeving waarin het park ligt. 
Bekijk onze accommodaties