mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Comfortabel vakantie vieren doet u in luxe bungalowparken

Als na gedane arbeid de vakantie eindelijk is aangebroken, is het vanzelfsprekend dat u ook echt van uw vrije tijd wilt gaan genieten. Heerlijk even uw dagelijkse beslommeringen en stress achter u laten. U kiest op die momenten dan ook bewust voor vakanties in luxe bungalowparken, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw verblijf ter plekke tot in de puntjes geregeld is. Dat u voor een prettig verblijf in een luxe vakantiehuis Nederland niet hoeft te verlaten, bewijst Bungalowpark ’t Eekhoornnest in Soest.

Uit alle luxe bungalowparken kiest u natuurlijk voor ’t Eekhoornnest

Dit bungalowpark ligt in een prachtige bosrijke omgeving en beschikt over een luxe vakantiewoning voor zowel alleenstaanden en paren alsook voor grotere gezelschappen. Uiteraard verwacht u van uw verblijf in luxe bungalowparken, dat u meer waar voor uw geld krijgt dan bij reguliere parken waar u een huisje kunt huren. Wat dat betreft zal ’t Eekhoornnest u aangenaam verrassen. Dit is namelijk een van die luxe vakantieparken die dankzij de kleinschaligheid een zeer persoonlijk karakter heeft. U bent bij ons geen nummer, maar een zeer gewaardeerde gast.

De persoonlijke aandacht die u van luxe bungalowparken verwacht

Die persoonlijke aanpak komt overigens ook naar voren in elke luxe vakantiebungalow die op ons park te vinden is. De overwegend houten huisjes hebben tal van verschillende inrichtingen en zijn voorzien van diverse luxe extra’s, zoals bijvoorbeeld vloerverwarming en een afwasmachine. De bosrijke omgeving zorgt er daarnaast voor dat u meer dan voldoende van uw rust en privacy kunt genieten. Kortom, als u graag vakantie viert in luxe bungalowparken, dan is een verblijf in ’t Eekhoornnest gegarandeerd een goede keuze.

 

Bekijk onze accommodaties