Luxe vakantiewoning Utrecht

Voor het huren van een luxe vakantiewoning Utrecht als reisdoel kiezen 

Wie voor het huren van een luxe vakantiewoning Utrecht als reisdoel kiest, kan eigenlijk niet om vakantiepark ’t Eekhoornnest in Soest heen. We staan er namelijk om bekend, dat bij ons een villa huren Nederland breed gezien u het meeste waar voor uw geld oplevert. Wij zijn als park weliswaar klein van opzet, maar bieden volop variatie, zodat we een passend tijdelijk onderkomen kunnen regelen, ongeacht u bijvoorbeeld met 2, 4 of 10 personen komt.

Vanuit uw vakantiewoning Utrecht en omgeving gaan ontdekken 

De centrale ligging van het park, zorgt ervoor dat allerlei verschillende toeristische mogelijkheden op korte rijafstand bereikbaar zijn. U kunt dus rechtstreeks vanuit uw vakantiewoning Utrecht gaan ontdekken, of uw vertier een stukje verderop zoeken. Ons vakantiepark is - vanwege de centrale ligging - ook regelmatig de tijdelijke verblijfsplaats van buitenlandse artiesten die een tournee door Nederland maken.

Waarom voor wat betreft een luxe vakantiewoning Utrecht zeer geschikt is 

Overigens is het natuurlijk niet strikt noodzakelijk, dat u vanuit uw vakantiewoning Utrecht gaat verkennen. Ook binnen de poorten van ’t Eekhoornnest valt - zeker in de zomermaanden - voldoende te beleven. Voor de kinderen bieden we bijvoorbeeld een animatieprogramma en voor een ieder die (beter) gitaar wil leren spelen, vinden workshops plaats. Natuurlijk kunt u ook vanuit het vakantiepark Utrechtse Heuvelrug bezoeken om daar al wandelend of fietsend van de natuur te genieten.

 
Bekijk onze accommodaties