Luxe vakantiewoning

Zoekt u een luxe vakantiepark, dan kiest u voor ’t Eekhoornnest in Soest 

Wilt u een vakantievilla huren, maar vindt u het doorsnee aanbod van de bungalowparken te gewoontjes, dan zal hetgeen vakantiepark ’t Eekhoornnest in Soest u te bieden heeft u hoogstwaarschijnlijk aangenaam verrassen. Ons park is namelijk klein van opzet en bevat desondanks een grote variatie aan verschillende vakantiewoningen. Deze huizen zijn - in tegenstelling wat u elders aantreft - voorzien van talloze luxe extra’s, zoals vloerverwarming en een vaatwasmachine.

Op en om het vakantiepark is volop vermaak aanwezig

De fraaie natuur van de Utrechtse Heuvelrug keert terug in het design van elke te huur aangeboden vakantiewoning. Of ze zijn volledig van hout vervaardigd of ze zijn voorzien van een houten ’jasje’. Natuurlijk betekent een vakantievilla huren bij ’t Eekhoornnest niet dat u er de hele tijd als een kluizenaar in gaat zitten. Daarvoor heeft de omgeving gewoon teveel fraais te bieden. U kunt vanuit uw vakantiewoning Utrecht al wandelend, fietsend of met de auto gaan ontdekken, maar we kunnen u ook op het vlak van entertainment maatwerk bieden. Dat laatste is zeker een aanrader, wanneer u met een groter gezelschap het park bezoekt.

Een perfect vakantiepark voor jong en oud

Ons vakantiepark is geschikt voor alle leeftijden. Ongeacht of u er als familie met kinderen tijdens de zomervakantie wilt verblijven of dat u in de wintermaanden romantisch met z’n tweeën een weekend in een knusse blokhut wenst door te brengen, wij bieden u gegarandeerd een onvergetelijke tijd.

 
Bekijk onze accommodaties