Luxe vakanties

Om te kunnen genieten van luxe vakanties hoeft u niet ver te reizen

Dat geslaagde luxe vakanties niet altijd samen hoeven te gaan met wuivende palmbomen en parelwitte stranden, bewijzen de medewerkers van bungalowpark ’t Eekhoornnest in Soest u graag. Vanuit onze luxe bungalows Nederland gaan ontdekken is per slot van rekening ook een fraaie belevenis. Ondanks dat u al vele jaren hier woont, zijn er ongetwijfeld nog tal van plaatsen die u altijd al eens wilde bezoeken, maar waar u nooit aan toe kwam. Het centraal gelegen Soest brengt u wat dat betreft een flinke stap dichterbij het realiseren van uw dromen.

De uitgebreide mogelijkheden van luxe vakanties bij ’t Eekhoornnest

De kans dat u tijdens uw verblijf bij ’t Eekhoornnest doorlopend binnen de hekken van ons park blijft achten we klein. Daar zijn luxe vakanties in de regel ook niet voor bedoeld. Mocht u er echter toch voor kiezen om een of meerdere dagen op uw tijdelijke thuisbasis door te brengen, dan kunt u daar onder andere gebruik maken van de tennisbaan of van het sportveld. Deze bevinden zich beide in de buurt van onze luxe bungalows Kinderen kunnen zich op hun beurt onder andere vermaken in het speeltuintje. In de zomermaanden is er speciaal voor hen tevens een animatieprogramma.

Luxe vakanties dankzij een comfortabel onderkomen

De luxe vakanties hebben bij ’t Eekhoornnest overigens ook hun weerslag op de luxe vakantiehuizen die op het park worden aangeboden. De overwegend houten bungalows zijn van tal van comfortabele extraatjes voorzien, waardoor het vakantieverblijf nog aangenamer wordt. Hierbij kunt u onder andere denken aan de aanwezigheid van een vaatwasmachine of het gebruik kunnen maken van vloerverwarming tijdens frissere perioden.