Bezoek een luxe bungalowpark

Wilt u de vakantie vieren in een luxe bungalowpark? Dan heeft u groot gelijk! Geniet van een heerlijke vakantie in bungalowpark ’t Eekhoornnest in Soest en kom maximaal tot rust. U kiest op die momenten dan ook bewust voor vakanties in luxe bungalowparken, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw verblijf tot in de puntjes geregeld is. Dat u voor een prettig verblijf in een luxe vakantiehuis Nederland niet hoeft te verlaten, bewijst bungalowpark ’t Eekhoornnest.

Bekijk onze aanbiedingen

Bij ons luxe bungalowpark is er plaats voor iedereen

Ons luxe bungalowpark ligt in een prachtige bosrijke omgeving en beschikt over vakantiewoningen voor alleenstaanden, gezinnen en grotere gezelschappen. Uiteraard verwacht u van uw verblijf in luxe bungalowparken, dat u meer waar voor uw geld krijgt dan bij reguliere parken waar u een huisje kunt huren. Wat dat betreft zal ’t Eekhoornnest u aangenaam verrassen. Dit is namelijk een van die luxe vakantieparken die dankzij de kleinschaligheid een zeer persoonlijk karakter heeft. U bent bij ons geen nummer, maar een zeer gewaardeerde gast.

De persoonlijke aandacht die u van luxe bungalowparken verwacht

Die persoonlijke aanpak komt overigens ook naar voren in elke vakantiebungalow die op ons park te vinden is. De overwegend houten huisjes hebben tal van verschillende inrichtingen en zijn voorzien van diverse extra’s, zoals bijvoorbeeld vloerverwarming, wifi en een afwasmachine. De bosrijke omgeving zorgt er daarnaast voor dat u meer dan voldoende van uw rust en privacy kunt genieten. Kortom, als u graag vakantie viert in luxe bungalowparken, dan is een verblijf in ’t Eekhoornnest gegarandeerd een goede keuze.

Nog vragen?

Het kan zijn dat u meer informatie wilt hebben of vragen heeft over ons luxe bungalowpark. Wanneer dat het geval is, zijn wij telefonische te bereiken via +31 (0)35 60 95 411. Ook is het mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen.Bekijk onze accommodaties