Corona maatregelen

Al onze accommodaties zijn zelfvoorzienend. De overheid geeft aan dat het verhuren van dit type accommodaties is toegestaan. Het is mogelijk om met één huishouden en ten hoogste twee extra personen hiervan gebruik te maken.

Wat gebeurd er als u wilt annuleren? Wij werken met vouchers bij korte verblijven van een weekend of midweek. U kunt deze tot 4 weken voor de aankomst datum aanvragen. Daarnaast kan dit kosteloos indien de overheid besluit dat het huren van accommodaties niet meer is toegestaan of indien u besluit binnen 24 uur na het reserveren te annuleren.

Verder gelden de normale voorwaarden om te annuleren:
- Bij annulering binnen 24 uur zijn er geen kosten aan verbonden
- Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van uw verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de verblijfskosten, vermeerderd met de reserveringskosten.
- Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van uw verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de verblijfskosten, vermeerderd met de reserveringskosten.
- Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de verblijfskosten, vermeerd met de reserveringskosten.
- Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de verblijfskosten, vermeerderd met de reserveringskosten.