mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Het Quebec type is een geschakelde bungalow gelegen in het midden van het park .

Begane grond
De begane grond is voorzien van toilet in de gang. De woonkamer beschikt over een gezellige tv zithoek met LED-TV.  De open keuken is uitgerust met vaatwasser, koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, combi-magnetron, waterkoker en fiterkoffiezet aparaat (filter maat 4). 
Het terras is uitgerust met tuinset voor 5 personen.

Verdieping
​Voorzien van 3 slaapkamers op de verdieping, waarvan 2 kamers beschikken over twee enkele bedden en 1 kamer beschikt over één bed. De badkamer op de verdieping is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine. De verdieping beschikt ook over een toilet.
Op de begane grond is er ook een toilet, een woonkamer met LED-TV,  WiFi verbinding en een open keuken dat uitgerust is met een vaatwasser, keramische kookplaat en een combimagnetron.

Indien vooraf aangegeven is het meenemen van één hond toegestaan in deze accommodatie. Hiervoor wordt een huisdiertoeslag in rekening gebracht. Zorg dat u op de hoogte bent van ons huidierbeleid wanneer u uw hond wilt meenemen.

U krijgt 10Mbps Wi-Fi inclusief bij uw verblijf. U kunt eventueel tegen betaling upgraden naar 50Mbps.

Wilt u reserveren voor langverblijf? Dan kan dit het beste telefonisch besproken worden of via e-mail. Boekt u toch online? Dan wordt de eindschoonmaak en borg later door onszelf toegepast. Een bezichtiging is verplicht bij langverblijf. Dit kan op afspraak.

- 1 hond toegestaan (€ 10,- huisdiertoeslag per dag)
- Bij elke boeking wordt een borg verlangd
- Minimale leeftijd hoofdboeker 25 jaar
- 1 gereserveerde parkeerplaats


Extra informatie langverblijf