\
Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Grote vakantiehuizen Nederland

  • Gelegen op een prachtige locatie
  • Veel activiteiten op en rondom het park

Een heerlijke vakantie met het hele gezin beleeft u in een van de grote en zeer luxe vakantiehuizen in Nederland, die u vindt op ’t Eekhoornnest in Soest. Op ons kleinschalige vakantiepark in het midden van Nederland bieden wij u volledig ingerichte vakantiehuisjes, appartementen, bungalows en zelfs grote en zeer luxe vakantiehuizen voor 2-10 personen aan. Luxe huizen die gelegen zijn op een prachtige locatie, wat heeft u nog meer nodig voor een mooie vakantie?

Bekijk onze aanbiedingen

Zeer luxe en grote vakantiehuizen op een prachtige locatie in Nederland

Ons vakantiepark in Soest is gelegen op een fantastische locatie, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Geniet van alles wat de natuur u te bieden heeft. Houdt u ook van de drukte van de steden of vindt u het heerlijk om eropuit te gaan? Dan bent u op ons vakantiepark ook op de juiste plek. U overnacht in het midden van het land, op een ideale locatie, met de mogelijkheid om verschillende steden te ontdekken.

Verrassend veel activiteiten mogelijk

Op en rondom ons vakantiepark is er voldoende te beleven. Zo vindt u op ons vakantiepark in het midden van Nederland, naast de zeer luxe en grote vakantiehuizen, ook een speeltuin, een tennisbaan, een jeu de boules baan, een sportveld en nog meer. Ook in de nabije omgeving vindt u leuke activiteiten, die u te voet of met een van onze huurfietsen bereikt.

Kom overnachten in een van onze vakantiehuizen

Wilt u het ultieme vakantiegevoel ervaren? Wacht dan niet langer, maar boek de vakantiewoning die helemaal aan uw wensen voldoet. Dit doet u eenvoudig online. Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen +31 (0)35 60 95 411.

Ook interessant

last minute bungalowpark | luxe vakantiehuis | luxe vakantieparken