Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Wat 't Eekhoornnest speciaal maakt

Aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug in het prachtige plaatsjes Soest, ligt het kleinschalige vakantiepark ’t Eekhoornnest. De naam zal niet iedereen meteen wat zeggen maar de bekendheid van het park stijgt meer en meer. En dat is ook niet zo gek. Dit prachtige park ligt niet alleen in een prachtige omgeving gelegen maar het park zelf ziet er ook verzorgd en geweldig uit. Dat wordt genieten met de hele familie. De vakantiehuisjes en villa's en bungalow's die je er kunt huren, bieden de mogelijkheid om met 2 tot 10 personen op vakantie te gaan. Dit is natuurlijk ideaal als je er even tussenuit wilt of als je op zoek bent naar een ideale locatie om tijdens speciale gelegenheden buiten de deur te verblijven. Wat 't Eekhoornnest zo speciaal maakt? De vele mogelijkheden!

De accommodaties

Je kunt kiezen uit verschillende soorten huisjes die je er kunt huren. Niet alleen voor vakantiedoeleinden maar het is ook mogelijk om accommodaties voor een langere tijd te huren. De mogelijkheden hierin kunnen worden besproken. De vakantiewoningen zijn volledig ingericht en hebben een moderne uitstraling. Naast de standaard inrichting kunt je natuurlijk ook kiezen voor uitbreidingen die jouw verblijf nog comfortabeler maken. Je kunt hierbij denken aan kindermeubels zoals stoelen en bedden en bij andere extra's die je aan kunt vragen kan worden gedacht aan extra handdoekpakketten, internet, linnengoed. Om het gezelschap helemaal compleet te maken is het toegestaan om één huisdier mee te nemen.

Faciliteiten en evenementen

Tijdens je vakantie hoef je je niet te vervelen. Zo kun je gebruik maken van de verschillende sportvelden zoals het voetbalvel en de tennisbaan. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om er je feestje te vieren, bijvoorbeeld bij een verjaardag. In het evenementencentrum kunnen dit soort feestjes worden gevierd. Omdat het park ligt gelegen in een prachtige omgeving, is het de natuur dichterbij dan dat je hoeft te reizen. Pak de fiets of wandel een stukje door de mooie natuur en geniet van de rust, die flora en de fauna. De activiteiten die op het park worden geboden zijn ideaal voor jong en oud en een verblijf op het park is een gegarandeerd succes voor de hele familie.

De omgeving

Wat 't Eekhoornnest als Bungalowpark nog meer speciaal maakt, is de omgeving. Er valt veel cultuur te snuiven in de omgeving van het vakantiepark. Bezoek de verschillende musea zoals het Militaire Luchtmachtmuseum. Breng een bezoekje aan Paleis Soestdijk of bekijk de indrukwekkende kastelen zoals Kasteel de Haar, Kasteel Hoge Vuursche of Kasteel Drakenstein. Als je wat verder van het park af wilt rijden om een gezellig pretpark te bezoeken zoals de Efteling of een dierentuin zoals DierenPark Amersfoort, dan kan dat natuurlijk ook. Na zo'n gezellig druk dagje keer je weer lekker terug naar de rust en stilte in 't Eekhoornnest.

Een bijzonder park met vele mogelijkheden

't Eekhoornnest blijft een bijzonder park in Nederland, waar iedereen heerlijk tot rust kan komen tegen een lage prijs. Wat 't Eekhoornnest speciaal maakt? Je betaalt er weinig om lekker tot rust te komen, op het park zelf zijn genoeg activiteiten te doen voor jong en oud, je kunt er genieten van de omgeving en de ligging van het park is geweldig. Kom gezellig langs met je hele familie en geniet van een welverdiende vakantie waarna je weer helemaal opgeladen bent om de dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren.