Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

5 redenen om in de vakantiehuisjes van 't Eekhoornnest te verblijven

’t Eekhoornnest is een mooi park voor jong en oud. Als het gaat om het vermaak van de gasten van het vakantiepark, dan is er werkelijk aan alles gedacht. Er zijn dan ook veel redenen te bedenken om in ’t Eekhoornnest te verblijven als je de vakantie wilt vieren in een gezellig vakantiehuisje in Nederland. 

Dit zijn de belangrijkste redenen om eens bij ons te verblijven

Wie in een vakantiehuisje in Nederland wil verblijven zit bij 't Eekhoornnest zeker goed. Wij kunnen je een zorgeloos, ontspannen en vooral ook erg leuk verblijf garanderen. Ons vakantiepark is om veel redenen een uitstekende keuze voor een vakantie in eigen land. Wij hebben de belangrijkste 5 redenen voor je uitgelicht.

1. Verschillende soorten vakantiehuisjes in Nederland

’t Eekhoornnest biedt verschillende varianten vakantieaccommodaties, waardoor er voor ieder gezelschap een passend verblijf aanwezig is. Zo zijn er vakantiehuisjes, bungalows, appartementen en woonhuizen te vinden op het park. Of je nu de vakantie in Nederland wilt vieren met twee personen of met een gezelschap van tien personen; er is altijd een accommodatie beschikbaar die goed bij je past. 

2. De vakantiehuisjes zijn luxe ingericht

Wanneer je verblijft in onze vakantiehuisjes voor je vakantie in Nederland, dan mag je rekenen op veel luxe om je heen in je accommodatie. Maar liefst 85 procent van alle vakantiehuisjes is voorzien van een vaatwasser, dus je hoeft je geen zorgen te maken om de afwas tijdens je vakantie. Daarnaast is er in de meeste vakantieaccommodaties ook vloerverwarming aanwezig. Wij gaan goed met de tijd mee. Daarom kun je in de accommodaties ook gebruik maken van wifi. 

3. Veel vertier op het vakantiepark in Nederland

Niet alleen onze vakantiewoningen hebben veel te bieden, maar ook ons park is rijk uitgerust met de leukste faciliteiten. Je kunt eens een bezoekje brengen aan La Cantina bijvoorbeeld en in de zomer kun je genieten van entertainment in de grote vakantie. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en wie lekker actief bezig wil zijn in de vakantie is er ook voldoende te doen. Je kunt op het park paardrijden, tennissen, tafeltennissen of je vermaken op het sportveld. Uiteraard ben je ook welkom bij de fietsenverhuur. De auto kan veilig worden geparkeerd in de overdekte parkeergarage van het park.

4. De leukste activiteiten in en om het park

Maar weinig vakantiewoningen in Nederland zijn op de Utrechtse Heuvelrug te vinden. Dit is nóg een reden om in de vakantieaccommodaties van ’t Eekhoornnest te verblijven. Je verblijft in dit prachtige natuurgebied, waar je natuurlijk de mooiste en meest ontspannen wandelingen en fietstochten kunt maken door de natuur. Je kunt dan ook diverse activiteiten ondernemen in de directe omgeving van het park. Aan activiteiten op het park zelf is ook zeker geen gebrek. Geniet van onder meer Nest Live, het openluchttheater en Eekhoornnest Adventure. Er is zelfs een gitaar workshop en een echte opnamestudio!

5. Onvergetelijke uitjes in de omgeving

Onze vakantiewoningen in Nederland staan in een prachtige omgeving die veel te bieden heeft als het gaat om het maken van onvergetelijke uitjes. Binnen een straal van slechts een kilometer kun je onder meer een klimbos, het Bosbad, een kaasboerderij en SuperFun Amersfoort vinden. Zeker SuperFun is een fantastische optie voor kinderen. Dit is het grootste overdekte speelparadijs van heel het land. Daarnaast ligt ook DierenPark Amersfoort op loopafstand.

Kom het zelf eens ontdekken!

Er zijn nog veel meer redenen te noemen om eens de vakantie te komen vieren in een vakantiehuisje van ’t Eekhoornnest. Wij nodigen je van harte uit om al deze redenen zelf eens te komen ontdekken. Wil je eerst meer informatie? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!