Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Vier vakantie met je huisdier

Neem je trouwe viervoeter mee op vakantie

Wil je op vakantie met je huisdier, dan kun je niet zomaar overal terecht. Misschien vind je wel een schitterende accommodatie die aan al je eisen voldoet, maar vaak staat in de kleine lettertjes 'huisdieren niet toegestaan'. Dat is bij 't Eekhoornnest anders! Bij ons vind je diverse luxe bungalows waarin je samen met je geliefde huisdier van harte welkom bent. Een huisdier hoort bij de familie, en dat is op vakantie niet anders. Daarom bieden wij graag de gelegenheid de hele familie, inclusief dieren, te laten genieten van een ontspannen vakantie samen.

Rondom bos, rondom ruime wandelmogelijkheden

Stel je voor dat je wakker wordt en de vogels al hoort fluiten. Dan wil je het liefst meteen naar buiten, de frisse boslucht opsnuiven. Lekker met je hond door het bos dwalen of vanaf het sportveldje van 't Eekhoornnest de oranje paaltjes volgen. In de omgeving van ons luxe vakantiepark is het landschap zeer afwisselend. Er is oud boerenland met weilanden en polders, er zijn stuifduinen en bossen. Het is heerlijk wandelen en uitrazen voor je hond, en je komt vrijwel geen verharde weg tegen. Neem een rugzakje mee om onderweg lekker te picknicken en maak er voor het hele gezin een gezellig uitstapje van. Als je thuiskomt in je vakantiehuisje hoeft de hond in elk geval niet meer te worden uitgelaten! 

Betaalbaar en beter voor je dier

Sommige mensen tellen veel geld neer voor een dierenpension en dan moet je nog maar afwachten of je hond of kat er niet wegkwijnt van heimwee. Het is voor iedereen veel gezelliger om dat geld te besteden aan het huren van een luxe villa waar mens en dier het samen naar hun zin hebben. Geen hartverscheurend afscheid bij het dierenpension, geen ingewikkelde instructies voor de dieren-oppas, maar lekker samen op stap. Fijn voor jou omdat je zeker weet dat je zelf het beste voor je dier zorgt, fijn voor je dier omdat hij in vertrouwd gezelschap is. Dat is een win-winsituatie, en dat garandeert een zorgeloze vakantie!

Voorkom vakantiestress en geniet in eigen land

Weet je dat vakantiestress vooral veroorzaakt wordt door lange reizen? En een verre reis is niet nodig om er even helemaal uit te zijn. Gewoon in Nederland is al heel veel te ontdekken, en je bespaart jezelf de stress van een vermoeiende reis. Dichtbij ons vakantiepark is op toeristisch gebied van alles te beleven. Het Nationaal Militair Museum is een bekende trekpleister voor alle leeftijden. Helaas zijn honden daar niet toegestaan. Dierenpark Amersfoort en paardenrusthuis De Paardenkamp in Soest zijn interessante uitstapjes voor dierenliefhebbers. Honden zijn welkom als ze aangelijnd blijven. Ook kaas- en museumboerderij Gagelgat is een bezoekje waard, en golfbaan Soesterduinen ligt vlakbij. Reden genoeg om een vakantiehuisje in Nederland te huren!

Uitgebreid programma voor kinderen

Wil je eens uitgebreid wandelen maar willen de kinderen liever niet mee? Geen probleem, want het zomerprogramma van ’t Eekhoornnest biedt activiteiten voor elke leeftijd. Van workshops tot goochelshows, van griezeldisco tot dropping, van bingo tot kampvuur. Terwijl je kinderen zich urenlang vermaken met leeftijdgenootjes heb jij tijd voor een lange boswandeling met je hond. ’s Avonds heeft iedereen elkaar vast weer veel te vertellen, of geven de kinderen zich dan op voor een spannende spooktocht? 

Lopend naar de bakker

De dagelijkse boodschappen zijn dichtbij te doen, allemaal op loopafstand. Verse broodjes haal je bij de bakker op 700 meter, en het winkelcentrum van Soest-Zuid ligt op 1300 meter van ons luxe vakantiepark. Iets verder weg in Soesterberg is elke woensdag markt van 9 uur tot 13 uur, ook gezellig om eens heen te gaan. Heb je geen zin om te koken, dan zijn er in Soest en omgeving genoeg restaurantjes te vinden. De hond mag niet mee naar binnen bij Aziatisch restaurant Tong Fong, maar je kunt er wel een Chinees menu of heerlijke sushi halen om in je eigen huisje van te genieten. Eet op je gemak, speel even met je hond en ga het bos in. Je hond gaat vast kwispelend met je mee!