Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Vier Seizoenen lang 't Eekhoornnest

Waarom zou u alleen in de zomer denken aan een vakantiewoning huren in Nederland? Nederland is eigenlijk vier seizoenen op veel plekken adembenemend mooi. U moet natuurlijk wel de mooiste plekjes weten te vinden. De Utrechtse Heuvelrug en omgeving is zo'n plek waar u het hele jaar door kunt genieten vanuit uw comfortabele vakantiewoning. 't Eekhoornnest is uw thuis weg van huis.
 

Heerlijke herfst

Als de bladeren gaan vallen en Nederland kleurt oranje, rood en bruin, denk dan eens aan een vakantiewoning in 't Eekhoornnest. Er is niets zo heerlijk als door de bossen slenteren, waar de blaadjes onder de laarsjes van de kinderen kraken. Met de verzameling eikeltjes en takjes maakt u in uw tijdelijke huis de leukste creaties. 

De omgeving van 't Eekhoornnest leent zich niet alleen voor prachtig herfstwandelingen. Ook zijn er verschillende fietstochten te maken door de gevarieerde omgeving rondom het park. 

Buiten zijn is lekker en mooi als het landschap verkleurd. Toch kan het eens gebeuren dat u 's ochtends uit het raam van uw vakantiewoning Nederland kijkt en niet zo veel zin hebt in een fiets- of wandeltocht. Zelfs dan biedt de omgeving van 't Eekhoornnest voor ieder wat wils: ontdek het veelzijdige Amersfoort met zijn Middeleeuwse kern, het dierenpark of de binnenspeeltuin. 
 

Winterwonderland

Toegegeven, het is soms afwachten wat voor winter ons te wachten staat. Desalniettemin kan het heerlijk zijn om overdag door de bossen te struinen met de kinderen, die warm ingepakt elke weersomstandigheid trotseren. De natuur in winterslaap ontdekt u vanaf de vele startpunten rondom uw vakantiewoning nabij Utrechtse Heuvelrug

Als u en de kinderen fris en uitgelaten zijn, drinkt u in het centrum van Soest of Amersfoort een lekkere en dik verdiende kop warme chocomel met slagroom. Vanuit uw vakantiewoning is Utrecht ook gemakkelijk te bereiken. 

Deze omringende steden bieden ook bij winters weer prima vertier en plezier voor het hele gezin. Wilt u er toch uit, maar is het weer echt bar en boos, dan is bijvoorbeeld een bioscoopje zo gepakt.
 

Lang leve de lente!

Als de natuur weer ontwaakt, de knoppen open springen en de bloemen zachtjes aan gaan bloeien, krijgt iedereen weer zin om eropuit te gaan. 't Eekhoornnest verwelkomt u ook in de lente graag als gast. 

Op loopafstand vele leuke en bijzondere bezigheden voor u en de kinderen: speel een potje boerengolf of ontdek hoe kaas wordt gemaakt op de kaasboerderij. Ook de faciliteiten op 't Eekhoornnest bieden de nodige afwisseling: lekker spelen in de speeltuin, een uitdagend potje tennis of organiseer een voetbaltoernooi met de kinderen uit de "buurt". 

Lekker buiten in de lente, vanaf een comfortabele uitvalsbasis: een vakantiewoning nabij de Utrechtse Heuvelrug


Beleef een zwoele zomer

De zomer is natuurlijk het hoogtepunt voor kinderen: vrijheid blijheid en een nieuw schooljaar lijkt niet dichterbij te komen. Tijd om te ontspannen, eindeloos te spelen en laat in bed te liggen. 

In de zomervakantie heeft 't Eekhoornnest entertainment voor de kleintjes. Er wordt geschminkt, geplaybackt en geknutseld. Verder zijn er genoeg andere kinderen om de leukste avonturen mee te beleven.

In de nabije omgeving van het park ligt het adventure bos “Klimbos”. Lekker klimmen en klauteren voor de waaghalzen onder ons. Natuurlijk moet er ook gezwommen worden. Dat kan in het openluchtzwembad ”Bosbad” in Amersfoort dat in de zomermaanden geopend is. Ook kunt u hier terecht voor leuke theatervoorstellingen met de kids. 

De zomer is te kort voor al het leuks dat er te doen is op en rondom 't Eekhoornnest. 


Voor welk seizoen kiest u?

Elk seizoen heeft zo zijn charme. De stilte in de winter, de kleuren in de herfst, de opwinding van de lente en de lange avonden in de zomer. 't Eekhoornnest heeft verschillende soorten vakantiewoningen te huur die u in elk seizoen een warm thuis bieden weg van uw eigen huis. Een fijne uitvalsbasis voor een actieve vakantie. 

Een luxe vakantiewoning huren doet u vier seizoenen lang op 't Eekhoornnest. Tot snel!