Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Vier de Pinksterdagen op ’t Eekhoornnest

Het aangename van het voorjaar is dat deze periode een aantal lange weekenden heeft: Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Dit zijn ideale momenten om er een lekker weekend op uit te trekken. Omdat het met de Paasdagen nogal een fris weer kan zijn, zijn het Hemelvaartweekend en het Pinksterweekend de uitgelezen momenten om een luxe vakantiewoning op vakantie park ’t Eekhoornnest te huren.

Hemelvaart of Pinksteren op ’t Eekhoornnest

Hemelvaartsdag en Pinksteren vallen meestal zo tussen half mei en half juni. In deze periode gaat het voorjaar langzaam over in de zomer. Jonge vogels slaan hun vleugels uit, jonge eekhoorntjes en konijnen zetten hun eerste stappen buiten het nest. Bloemen staan volop in bloei en de geur van pas gemaaid gras hangt overal in de lucht. Vakantiepark ’t Eekhoornnest is dan ook een perfecte periode om in deze tijd van het jaar volop van de natuur te genieten. Maak gebruik van de mogelijkheid om fietsen te huren en beleef de laatste lentedagen op de Utrechtse Heuvelrug en de Soester zandverstuivingen op de fiets. Onderweg komt u de prachtigste flora en fauna tegen die bij deze bosrijke omgeving horen. Ook ’t Eekhoornnest zelf is in deze periode op zijn mooist. De bomen en heesters staan volop in het blad, zodat u op zonnige dagen altijd een schaduwrijk plekje in de tuin rond uw luxe vakantievilla heeft na een dagje fietsen in de bossen.

Luxe vakantiewoningen bieden alle comfort

Vakantiepark ’t Eekhoornnest heeft verschillende soorten luxe vakantiehuisjes, bungalows, appartementen en vakantiewoningen voor groepen tot 10 personen om een lang Hemelvaart- of Pinksterweekend door te brengen. De woningen zijn volledig ingericht en beschikken over centrale verwarming. Want hoewel er in deze tijd van het jaar geen nachtvorst meer is, kan het ’s avonds best nog koud zijn. Sommige woningen bieden extra comfort met een open haard. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een vaatwasser en WIFI en hebben sommige vakantiewoningen ook een wasmachine. U kunt desgewenst uw auto parkeren in de parkeergarage.

Leuke uitstapjes in de omgeving

Als u het Hemelvaartweekend op ’t Eekhoornnest doorbrengt, dan biedt de omgeving tal van leuke activiteiten. Zo is er een Zomerfair op Paleis Soestdijk, een Ambachtenmarkt in Soest en zijn er diverse bakdemonstraties en andere activiteiten rond korenmolen De Windhond in Soest. Muziekliefhebbers komen tijdens het Hemelvaartweekend ook uitstekend aan hun trekken met diverse optredens in Cultuurcentrum Artishock. Het Pinksterweekend in Soest staat vooral in het teken van het Zomerfeest. Ook in omliggende plaatsen worden tijdens deze lange weekenden tal van activiteiten georganiseerd. Ook Dierenpark Amersfoort is een plek die gasten van ’t Eekhoornnest graag bezoeken.

Faciliteiten op ’t Eekhoornnest

Als u tijdens uw lange weekend op vakantiepark ’t Eekhoornnest wilt sporten, dan kunt u gebruikmaken van diverse faciliteiten zoals de fitnesszaal, de tennisbaan en het sportveld. Daarnaast is het mogelijk om bij de naast het park gelegen manege paard te rijden. Voor kinderen biedt ’t Eekhoornnest ook een speeltuin waar ze zich op diverse speeltoestellen kunnen uitleven, en een tafeltennistafel. Daarnaast liggen op loopafstand openluchtzwembad het Bosbad, voor als de eerste zomerse dagen zich aandienen, en het Klimbos.

’t Eekhoornnest: het hele jaar door een onvergetelijke vakantie

Zo kort voor de zomer is ’t Eekhoornnest een ideale plek om een korte vakantie door te brengen. Ook tijdens andere seizoenen bent u uiteraard welkom op het vakantiepark. Tijdens de zomervakantie bieden we een uitgebreid programma met activiteiten voor kinderen en volwassenen en inde winter kunt u genieten van een Nestlive concert of van ene sfeervolle huifkartocht. Als u op het laatste moment besluit om uw Hemelvaart- of Pinksterweekend op ’t Eekhoornnest door te brengen, dan kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting als u binnen 7 dagen voor aankomst reserveert. Wilt u meer informatie over het park en onze faciliteiten? Neem dan gerust contact op. Onze medewerkers helpen u graag.